VI Premium: splinternieuwe dienst van Voetbal International

Reacties

Voetbal International komt begin mei met een forse uitbreiding van zijn website en app. Deze nieuwe dienst, VI Premium, is geheel gratis voor abonnees van het weekblad.

VI Premium: splinternieuwe dienst van Voetbal International

Voetbal International is al bijna vijftig jaar het toonaangevende voetbalmedium in Nederland. Zo’n één miljoen mensen lezen wekelijks het weekblad, bezoeken de website, kopen boeken uit de VI-uitgeverij of kijken naar het tv-programma op RTL 7. Omdat er steeds meer vraag komt naar nieuws en informatie online, is het tijd voor iets nieuws.

VI Premium is een verlengde van alle digitale platformen van Voetbal International. De complete voetbalwereld, 24 uur per dag beschikbaar op je pc, smartphone of tablet. De meeste verhalen en rubrieken uit het weekblad - waaronder alle interviews en de columns van Johan Derksen, Nico Dijkshoorn en René van der Gijp - verschijnen fraai vormgegeven op VI Premium, maar ook nieuwe columns, veel humor, video’s, de meest opmerkelijke foto’s en de meningen van de clubwatchers over de wedstrijden en ontwikkelingen in het voetbal.

VI Premium biedt bezoekers bovendien de kans hun stem te laten gelden bij actuele onderwerpen en mee te beslissen over zaken waaraan de redactie aandacht dient te besteden. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de VI-clubwatchers.

Wie abonnee is van het weekblad Voetbal Internationial, krijgt via het VI-account gratis toegang tot VI Premium. Alle andere liefhebbers kunnen voor 7,99 euro per maand lid worden. De eerste twee weken kan iedere belangstellende VI Premium gratis uitproberen.

Geïnteresseerden kunnen voor een voorproefje terecht op www.vi.nl/premium.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.