VI Premium is vanaf nu beschikbaar

Reacties

Voetbal International zet een bijzondere stap in zijn bijna vijftigjarige geschiedenis. Vanaf nu is VI Premium beschikbaar; gratis voor abonnees van het weekblad en verkrijgbaar als digitaal abonnement zonder printeditie voor 7,99 euro per maand. Niet-abonnees kunnen VI Premium vanaf vandaag maximaal twee weken gratis proberen.

VI Premium is vanaf nu beschikbaar

VI Premium is de complete voetbalwereld, 24 uur per dag beschikbaar. Het combineert het bestaande VI.nl – wat geheel gratis beschikbaar blijft – met de artikelen uit het magazine Voetbal International, waaronder alle interviews en de columns van Johan Derksen, Nico Dijkshoorn en René van der Gijp.

De abonnee kan dagelijks vele extra’s verwachten.

Onze verslaggevers hebben op VI Premium een eigen podium waarop zij zeer regelmatig schrijven over de club(s) die ze volgen. Taco van den Velde en Freek Jansen analyseren wedstrijden, de buitenlandspecialisten maken extra artikelen, de onderzoeksjournalisten Tom Knipping en Iwan van Duren schrijven op een eigen platform, u leest voorpublicaties van VI Boeken, bijzondere fotografie komt beschikbaar, net als diverse verhalen uit het zeer rijke archief van Voetbal International. Interactie is belangrijk. De VI-redacteuren zijn online te benaderen met allerlei vragen.

Niet-abonnees kunnen VI Premium vanaf vandaag maximaal twee weken gratis uitproberen. Daarna kost een abonnement 7,99 euro per maand.

'VI zal ook de komende decennia het meest complete, papieren voetbaltijdschrift van Nederland op de markt brengen', zegt Thijs van Veghel, die samen met Tom van Hulsen de hoofdredactie van Voetbal International vormt. 'Maar het is wel zaak met onze tijd mee te gaan. We bieden onze honderdduizend vaste abonnees met VI Premium een extra toevoeging op hun bestaande abonnement.  We vinden niet dat ze hiervoor extra moeten betalen. Het nieuws van VI.nl blijft zeven dagen per week voor iedereen beschikbaar. VI Premium is een nieuwe, moderne manier om de producties van Voetbal International te lezen en te bekijken. De website en apps – en daarmee dus ook het voetbalnieuws van zeven dagen in de week – van Voetbal International blijven gratis beschikbaar voor iedereen. We geloven niet in betaalmuren, wel in abonnementen waarmee we onze lezers doorlopend tevreden stellen. VI.nl is er voor het nieuws, het magazine en VI Premium voor de verdieping op dit nieuws en heel veel extra’s.'

Toegang tot VI Premium:
VI Premium is direct te gebruiken via de (mobiele) website: www.vi.nl en via onze apps.

Update de VI-app, of download direct in de Appstore of in de Google Play Store.

Link iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbal-international/id371698999?mt=8

Link Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.vi

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.