VI Opinie: wie moet Rutten opvolgen bij Feyenoord?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over Feyenoord, dat op zoek gaat naar een opvolger van Fred Rutten.

VI Opinie: wie moet Rutten opvolgen bij Feyenoord?

De trainer vertrekt al na één seizoen uit De Kuip. Nog voor de 2-1 thuisnederlaag tegen AS Roma van donderdagavond in de Europa League besloot de club het aflopende contract niet te verlengen, al dacht Rutten er toen al net zo over. Hij zag een langer verblijf zelf ook niet zitten.

Rutten werd begin maart vorig jaar aangesteld als opvolger van Ronald Koeman, die na drie succesvolle seizoenen - waarin hij twee keer tweede en één keer derde werd - overstapte naar Southampton.

Maar weer een jaar later gaat Feyenoord dus opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer. Wie moet Rutten opvolgen? Ron Jans, die eerder dit jaar zijn contract met PEC Zwolle verlengde? Voormalige Feyenoord-verdediger Henk Fraser, die nu trainer is van ADO Den Haag? Of assistent-trainer Jean-Paul van Gastel?

Log hieronder in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.