VI Opinie: wie kan Oranje het beste wel en niet treffen?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer een speciale editie over de WK-loting.

VI Opinie: wie kan Oranje het beste wel en niet treffen?

De hele voetbalwereld is in de ban van de WK-loting van vrijdagmiddag 17.00 uur in Costa do Sauípe. Wij gaan uiteraard mee in die WK-sfeer. In deze speciale editie van VI Opinie kun op de dag dat het spektakel losbarst mee discussiëren tot de balletjes in de verschillende potten daadwerkelijk opengemaakt gaan worden.

Uit de eerste proefloting van de FIFA woensdag kwam een voor Oranje interessante loting. Met Colombia, Honduras en Kameroen kwam er een op het oog 'gemakkelijke' poule uit. Een dag later werd er opnieuw geoefend en werden debutant Bosnië-Herzegovina, Costa Rica en Uruguay aan Nederland gekoppeld. Maar is dat ook gunstig?

Of zou Oranje juist gebaat zijn bij een Poule des Doods, een scenario dat nog steeds tot de mogelijkheden behoort door de verhuizing van een van de negen ploegen van Pot 4 naar Pot 2?

Wat is jouw ideale loting voor Oranje? Teken je voor de uitslag van een van de proeflotingen? Welke landen moeten we ontlopen, welke landen liggen ons juist wel? Moet er naar het strategische aspect gekeken worden voor de fase na de poule? Kortom, kom in de WK-sfeer en discussieer mee. Log in met jouw VI Account en geef je mening.

 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.