VI Opinie: wie is dé favoriet in de Champions League?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over de start van de Champions League.

VI Opinie: wie is dé favoriet in de Champions League?

Dinsdag is het eindelijk weer zover. Het meest prestigieuze Europese clubtoernooi gaat van start. Wie kroont zich tot opvolger van Real Madrid, dat afgelopen seizoen de zo felbegeerde La Decima  in de wacht sleepte?

Kanshebbers genoeg. Behalve Real zelf is er uiteraard concurrentie vanuit Duitsland, dat met Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Schalke 04 en Bayern München met vier ploegen is vertegenwoordigd.

En wat te denken van de Engelsen, die met Chelsea, Manchester City, Arsenal en Liverpool ook weer goed vertegenwoordigd zijn. Hoe gaan verliezend finalist Atlético Madrid en Barcelona het doen. Wie is de grootste favoriet van het stevige rijtje Europese grootmachten?

En welke ploeg zie jij voor een daverende verrassing zorgen? Is Ajax eindelijk eens in staat Europese overwintering in de Champions League af te dwingen, ook al lijkt dat gezien de loodzware poule uitermate lastig? En welke Nederlanders gaan er uitblinken in het uitermate lucratieve toernooi?

Oftewel: log in met je VI-account en kijk in de glazen Champions League-bal. Wat mogen we dit seizoen aan spektakel verwachten?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.