VI Opinie: wat vind jij van de selectie van Hiddink?

Reacties

In de rubriek VI Opinie geeft de redactie van VI.nl lezers de mogelijkheid mee te praten over actualiteiten in de voetballerij. Deze keer over de 28-koppige voorselectie van Guus Hiddink. Wat vind jij van de keuzes van de bondscoach?

VI Opinie: wat vind jij van de selectie van Hiddink?

Hiddink ruimde in zijn eerste (voor)selectie van 2015 plek in voor de weer helemaal opgeleefde Bas Dost, Eljero Elia en Daryl Janmaat. Aan de andere kant maakte Virgil van Dijk plaats voor Sven van Beek en kreeg Bruno Martins Indi, reserve bij FC Porto, de voorkeur boven Terence Kongolo. Spelers als Davy Klaassen, Jeremain Lens, Erik Pieters en Rafael van der Vaart zijn gepasseerd.

Op weg naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (28 maart) en het oefenduel met Spanje (31 maart) zal Hiddink zijn selectie naar verwachting terugbrengen tot een keurkorps van 23 namen. Een goed resultaat tegen Turkije is pure noodzaak, want Nederland staat derde in Groep A met pas zes punten na vier wedstrijden.

Wat vind jij van de keuzes van Hiddink? Mis je namen, of vind je dat een speler juist niet thuishoort in de voorselectie? Met welke selectie zou jij de komende twee interlands ingaan? Login met je VI-account: ga op de stoel van Hiddink zitten en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.