VI Opinie: redt Van Bronckhorst het seizoen van Feyenoord?

Reacties

In de rubriek VI Opinie geeft de redactie van Voetbal International lezers de mogelijkheid mee te praten over actualiteiten in de voetballerij. Deze keer over Feyenoord. Lukt het Giovanni van Bronckhorst de Rotterdammers via play-offs naar Europees voetbal te leiden?

VI Opinie: redt Van Bronckhorst het seizoen van Feyenoord?

Van Bronckhorst wacht de taak het zwalkende Feyenoord via de play-offs alsnog aan een Europa League-ticket te helpen. De ex-international zou pas volgend seizoen hoofdtrainer worden, maar moet per direct vol aan de bak vanwege het ontslag van Fred Rutten en leidde maandag al zijn eerste training. Hij werd geslachtofferd vanwege een dramatische serie van vijf duels waaruit Feyenoord slechts twee punten behaalde, waardoor de club de derde plaats en daarmee directe kwalificatie voor Europees voetbal verspeelde.

De opdracht voor Van Bronckhorst is loodzwaar, want zijn elftal is volledig uit vorm en mentaal geknakt. Daarom ziet Feyenoord-icoon Willem van Hanegem het ook niet goedkomen in de play-offs, waarin de club het in de eerste ronde opneemt tegen SC Heerenveen. Vitesse en PEC Zwolle zijn de andere deelnemers. 'Ik ben nu als de dood dat ze de play-offs niet gaan winnen. Van de vier ploegen is Feyenoord het minste', aldus De Kromme in het Algemeen Dagblad.

Heeft Van Hanegem het bij het rechte eind en gaat Feyenoord ook in de play-offs falen, of denk jij dat Van Bronckhorst het elftal op de rails krijgt en zich daarmee van Europees voetbal verzekert tijdens zijn eerste seizoen als hoofdcoach? Login met je VI-account en praat mee!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.