VI Opinie: Oranje kansloos tegen Colombia van Falcao

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer aandacht voor het Nederlands elftal.

VI Opinie: Oranje kansloos tegen Colombia van Falcao

De ploeg van bondscoach Louis van Gaal sluit dinsdagavond in De Arena het interlandjaar 2013 af tegen Colombia, dat in Radamel Falcao zijn grote ster kent. De 27-jarige spits was de voorbije twee jaargangen goed voor liefst 52 treffers in 68 duels namens Atlético Madrid in de Primera División. Afgelopen transferperiode verhuisde hij voor zestig miljoen euro naar AS Monaco.

En ook in het vorstendom doet Falcao wekelijks van zich spreken. Dit seizoen scoorde hij al negen keer in twaalf competitieduels en in zijn laatste twee interlands met Colombia was hij drie keer trefzeker. De vraag is of 'El Tigre' is af te stoppen door Nederland, dat door blessures veel basisspelers moet missen. Zaterdag had Oranje al veel moeite met Japan (2-2) en de vraag is of Colombia, nummer 4 op de FIFA-wereldranglijst, niet een maatje te groot zal zijn.

Oranje is kansloos tegen het Colombia van Falcao en verliest op de valreep zijn ongeslagen status in 2013. Log in met jouw VI Account en geef je mening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.