VI Opinie: Oranje kan ook op WK in Brazilië de finale halen

Reacties

Op de website van Voetbal International is het nu ook mogelijk te reageren op bepaalde berichten. Bijvoorbeeld met VI Opinie, waarbij wij de bezoekers een stelling voorleggen. Dit keer over het Nederlands elftal.

VI Opinie: Oranje kan ook op WK in Brazilië de finale halen

De ploeg van bondscoach Louis van Gaal verzekerde zich vorige maand al van deelname aan het WK volgend jaar in Brazilië, maar moet dinsdag tijdens het bezoek aan Turkije nog vol aan de bak om tijdens de loting op 6 december een van de groepshoofden te zijn.

Oranje gaat als vice-wereldkampioen naar Brazilië, maar wat mogen we van de huidige selectie verwachten? Eerder dit jaar temperde Van Gaal de verwachtingen al. 'Ik kan zo acht landen opnoemen die een grotere kans hebben om wereldkampioen te worden dan Nederland.'

Vrijdag toonde Oranje tegen Hongarije juist zijn klasse. De armetierige Hongaren werden van het veld geveegd: 8-1. Was het een voorbode van meer?

Heeft het huidige Oranje wel iets te zoeken op het WK? Of gaat de ploeg van Van Gaal juist hoge ogen gooien volgend jaar? Log in of maak hieronder een VI Account aan en praat mee!

Stelling: Oranje kan ook op WK in Brazilië de finale halen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.