VI Opinie: is Kramer fenomeen of loden last bij Feyenoord?

Reacties

Michiel Kramer, scorend fenomeen of loden last? Die vraag ligt ten grondslag aan het verhaal dat VI-analyticus Taco van den Velde voor de nieuwe VI maakte. In VI Opinie kunnen jullie meediscussiëren over de spits van Feyenoord en zijn kwaliteiten.

VI Opinie: is Kramer fenomeen of loden last bij Feyenoord?

Door bij ADO Den Haag aan de lopende band  te scoren, verdiende Kramer (27) afgelopen zomer zijn droomtransfer naar De Kuip. Hoewel de oud-spits van NAC Breda, FC Volendam en ADO Den Haag, die aanvankelijk een lucratieve transfer naar Abu Dhabi leek te maken, op het respectabele aantal van tien Eredivisie-goals staat, houdt de kritiek aan.

Het grootste verwijt aan het adres van Kramer is dat hij zich te veel onttrekt aan het spel van Feyenoord. Maar is er wel een alternatief, nu bekend is dat trainer Giovanni van Bronckhorst Colin Kazim-Richards liever ziet vertrekken en Anass Achahbar en Dirk Kuijt niet direct een optie lijken als centrumspits? Moet Feyenoord vertrouwen op Kramer, of moet technisch directeur Martin van Geel met een nieuwe spits op de proppen komen?

In de VI-analyse worden aan de hand van cijfers de kwaliteiten en tekortkomingen van Kramer op een rij gezet. Lees hier de analyse: 'Michiel Kramer is een fantastische kopper en leeft voor doelpunten, niet voor assists.'

Wat vinden jullie? Is Michiel Kramer de geschikte man als spits van Feyenoord? Waarom wel en waarom niet? Log in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.