VI Opinie: hoe moet Feyenoord dit omdraaien?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid aan de hand van een vraag, poll of stelling mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Deze keer over de crisis bij Feyenoord.

VI Opinie: hoe moet Feyenoord dit omdraaien?

Donderdag ging het opnieuw mis bij Feyenoord, dat voor de vierde keer op rij verloor in de Eredivisie. SC Heerenveen won in De Kuip (1-2), waardoor de Rotterdammers een negatief clubrecord uit 1958 en 1988 evenaarden. Door de nederlaag heeft Feyenoord nu twaalf punten achterstand op koploper Ajax.

En dat terwijl de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst na zestien duels slechts twee punten minder had dan Ajax, waardoor er in De Kuip gedroomd werd van de eerste landstitel sinds 1999. Inmiddels moet er gevreesd worden dat de club niet verder afzakt, want de voorsprong op nummer zeven FC Utrecht is slechts vier punten.

Zondag krijgt Feyenoord al een kans om een einde te maken aan de reeks nederlagen. ADO Den Haag komt dan op bezoek, terwijl drie dagen later het uitduel met Roda JC Kerkrade wacht in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi. Van Bronckhorst moet zijn ploeg dus snel weer op de rit krijgen, maar hoe moet hij dat doen?

Moet de trainer van de Rotterdammers zijn elftal overhoop gooien? Of misschien zelfs kiezen voor een andere tactiek? Wellicht moet Van Bronckhorst zelfs aandringen bij het bestuur op versterkingen, aangezien de transfermarkt nog tot en met maandag geopend is. Log hieronder in met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.