VI Opinie: gaat Ajax stunten tegen Barcelona zonder Messi?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer over Ajax - Barcelona.

VI Opinie: gaat Ajax stunten tegen Barcelona zonder Messi?

Om een goede kans te maken op een plek in de achtste finales van de Champions League moet het Ajax van trainer Frank de Boer dinsdagavond (20.45 uur) winnen van Barça. En aangezien de Catalanen vanwege blessures en schorsingen niet kunnen beschikken over Adriano, Jordi Alba, Lionel Messi, Alexis Sánchez en Víctor Valdés lijkt een stunt mogelijk.

Zeker ook omdat Barcelona nog maar één punt nodig heeft om zich als groepswinnaar te plaatsen voor de achtste finales van het kampioenenbal. Ajax bezet na vier wedstrijden de derde plaats in Groep H, met slechts één punt achterstand op AC Milan. In de laatste speelronde gaan de Amsterdammers op bezoek bij de Rossoneri, die een kwakkelend seizoen meemaken.

Ajax moet dus eigenlijk stunten tegen Barcelona, maar gaat dat de ploeg van De Boer ook lukken in Amsterdam? Log in met jouw VI Account en geef je mening.

 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.