VI op Instagram: uniek kijkje achter de VI-schermen

Reacties

Het Instagram-account van Voetbal International koerst af op een nieuwe mijlpaal. Binnenkort hopen we op dit populaire social media-platform de grens van 17.500 volgers te passeren.

VI op Instagram: uniek kijkje achter de VI-schermen

Het is wellicht nog niet bij alle voetballiefhebbers bekend, maar sinds enkele maanden is VI ook op Instagram actief. Volg je VI op deze sociaalnetwerksite dan blijf je niet alleen op de hoogte van het belangrijkste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland, maar krijg je ook een uniek kijkje achter de VI-schermen.

We gunnen je regelmatig een blik op de redactievloer, posten foto's van verslaggevers die in stadions en rond het trainingsveld aan het werk zijn voor het magazine en VI.nl en plaatsen beelden van onze fotografen die met de spelers aan een fotoshoot werken. Ook plaatsen we elke week onder de titel VI Fan Pics fraaie foto's van voetbalfans uit heel Nederland die bij de duels van hun favoriete Eredivisieclub zijn geweest.

We doen op Instagram ook aan winacties, zoals een paar maanden geleden toen we tien exemplaren van het populare FIFA 15 onder de volgers konden verloten. Voor de nabije toekomst willen we op Instagram bij bijzondere momenten vaker winacties houden onder onze volgers.

Check de onderstaande link en ontdek wat VI je kan bieden op Instagram!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.