VI Media: treffers Büttner en Vlaar, tranen Beckham

Zoals gebruikelijk kijkt VI.nl na ieder weekend uitgebreid terug op wat er zich wereldwijd op de diverse velden heeft afgespeeld. Speciale aandacht is er voor de verrichtingen van onze landgenoten over de grens, maar ook voor ware kunststukjes en de nodige samenvattingen van gespeelde topduels.

VI Media: treffers Büttner en Vlaar, tranen Beckham

data-height="355" data-width="175" data-align="right" data-caption="" src="http://www.vi.nl/upload/85296dca-569b-43a7-ad1c-913b679d16e9_image7364821368923849409.jpg" /> Deze week de doelpunten van Nederlandse makelij in de Premier League; Ron Vlaar en Alexander Büttner sloten hun eerste jaar in Engeland mooi af. Daarnaast kon John van den Brom in Brussel opgelucht de champagne ontkurken.

Daarnaast beelden van de kampioenswedstrijd van FC Porto en de tranen van David Beckham bij zijn laatste minuten in Parc des Princes.

Verder is er aandacht voor de skills van de Servische freestyler Nikola Djota Milosevic, en laten de VI-verslaggevers hun licht weer schijnen op de ontwikkelingen in de vaderlandse play-offs.

NieuwSinds kort heeft VI.nl het arsenaal aan beeldmateriaal bovendien flink vergroot. Vanwege een overeenkomst met het Engelse bedrijf Perform zijn de nodige persconferenties, opmerkelijke goals of grappige momenten uit het wereldwijde voetbal terug te zien in ons overzicht.



Bekijk hier al onze video's