VI Media: Ronaldo, Robben, Van der Wiel en misser Banega

Zoals gebruikelijk kijkt VI.nl na ieder weekend uitgebreid terug op wat er zich wereldwijd op de diverse velden heeft afgespeeld. Speciale aandacht is er voor de verrichtingen van onze landgenoten over de grens, maar ook voor ware kunststukjes en de nodige samenvattingen van gespeelde topduels.

VI Media: Ronaldo, Robben, Van der Wiel en misser Banega

Deze week natuurlijk volop aandacht voor de nodige topwedstrijden op de Europese velden. Zo eiste Cristiano Ronaldo in de wedstrijd tegen Real Sociedad (5-1) opnieuw de hoofdrol op bij Real Madrid en won John van den Brom met Anderlecht de Belgische topper tegen het RC Genk van collega-coach Mario Been.

Maar er waren meer landgenoten die over de grens de schijnwerpers op zich vestigden. Robin van Persie scoorde opnieuw tegen zijn oude club Arsenal en ontlokte zo lovende woorden bij zijn manager David Moyes, terwijl de opgebloeide Gregory van der Wiel bij Paris Saint-Germain met een schitterende voorzet andermaal aan de basis stond van een doelpunt van Zlatan Ibrahimovic.

Arjen Robben was bij zijn rentree voor Bayern München minder gelukkig tijdens de momenten waarop hij voor het doel van FC Augsburg opdook, maar de schlemiel van het weekend was Ever Banega die de bal voor Valencia de tribunes injaagde in plaats van tegen de touwen.

Audio
In het audio-overzicht komen de verschillende VI-verslaggevers aan het woord over de actuele ontwikkelingen in het vaderlandse voetbal. Zo analyseert Stef de Bont Vitesse en FC Dordrecht, de koplopers van de Eredivisie en de Jupiler League, en gaat Simon Zwartkruis in op de recente wijzigingen in de startopstelling van Ajax.

Bekijk hier al onze video's