VI Live: herbeleef de bomvolle voetbalzondag

Reacties

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

VI Live: herbeleef de bomvolle voetbalzondag

Hierbij is de VI Live voor vanavond afgesloten. Lees hieronder op je gemak nog eens alle hoogtepunten van deze overvolle zondag vol voetbal na.

22.57 uur: EINDSTAND SAINT-ÉTIENNE - OLYMPIQUE MARSEILLE 2-2

22.49 uur: REAL PAKT DE OVERWINNING
Het blijft bij Elche - Real Madrid 0-2, de Madrilenen vergroten de voorsprong op Barcelona naar vier punten.

22.26 uur: SAINT-ÉTIENNE - OLYMPIQUE MARSEILLE 1-2

22.24 uur: ELCHE - REAL MADRID 0-2
Met een kopbal zet Cristiano Ronaldo zijn ploeg op 0-2.

22.23 uur: SAINT-ÉTIENNE - OLYMPIQUE MARSEILLE 1-1

22.12: SAINT-ÉTIENNE NEEMT DE LEIDING
Uit een strafschop van Mark-Alain Gradel komt Saint-Étienne tegen Olympique Marseille op 1-0.

22.11 uur: REAL OP 0-1
Eindelijk is het dan raak voor Real Madrid: Karim Benzema zorgt voor 0-1.

21.40: OMHAAL BENZEMA AFGEKEURD
Ow wat zonde! Karim Benzema scoort met een schitterende omhaal, maar wordt onterecht teruggefloten wegens buitenspel. Het blijft 0-0 in Elche, ook omdat Cristiano Ronaldo al de paal heeft geraakt.

21.00 uur: AFTRAP ELCHE - REAL MADRID
In Spanje is de voorlaatste wedstrijd van deze speelronde begonnen. Real Madrid gaat op bezoek bij laagvlieger Elche op jacht naar versteviging van de koppositie.

21.00 uur: AFTRAP SAINT-ÉTIENNE - OLYMPIQUE MARSEILLE
Met Ricky van Wolfswinkel in de basis ontvangt nummer vijf Saint-Étienne de nummer drie van Frankrijk: Olympique Marseille.

LANDGENOTEN: Met Ibrahim Afellay vanaf de 85ste minuut als invaller heeft Olympiakos Piraeus de door supportersgeweld ontsierde Griekse topper tegen Panathinaikos met 2-1 verloren. De club van de eveneens ingevallen David Mendes da Silva verkleinde het gat met koploper Olympiakos tot drie punten dankzij een eigen goal van Arthur Masuaku en een doelpunt van Mladen Petric. Een rake vrije trap van Alejandro Domínguez kwam te laat.

20.44 uur: JUBILEUM VOOR CASILLAS
Om 21.00 uur speelt Iker Casillas tegen Elche zijn vijfhonderdste competitiewedstrijd voor Real Madrid. Als De Koninklijke wint groeit de voorsprong op Barcelona tot vier punten.

LANDGENOTEN: Wesley Sneijder en Galatasaray zijn nog een dag langer koploper in Turkije. Oguzhan Özyakup verloor zondagavond met Besiktas op bezoek bij Eskisehirspor (doelpunt Kaan Kanak), waardoor Besiktas nu één punt minder heeft dan de stadgenoot. Maandag kan Fenerbahçe Galatasray nog wel voorbijstreven als het wint van Akhisar Belediyespor.

19.06 uur: GEEN DERDE PLAATS VOOR KOEMAN
Southampton moet de derde plaats aan Arsenal laten. Liverpool hield stand en won dankzij doelpunten van Philippe Coutinho en Raheem Sterling: 0-2.

19.01 uur: DOST WEER HET GOUDHAANTJE
En wéér is het Bas Dost! Ongelooflijk! Hij tekent voor de 2-1 tegen Hertha BSC.

18.45 uur: KNOCK-OUT VOOR KOEMAN?
Sinds de prachtige openingstreffer van Philippe Coutinho was het vooral Southampton dat op jacht was naar een doelpunt, maar het is Liverpool dat in de 73ste minuut op een 2-0 voorsprong komt. Raheem Sterling profiteert van een slippertje van Matt Targett.

18.35 uur: EINDSTAND FEYENOORD - EXCELSIOR 3-2
Feyenoord heeft het geflikt. Halverwege stond Feyenoord nog met 0-2 achter, maar toch wint het met 3-2.

18.21 uur: IMMERS BESLIST HET
En daar is meteen de 3-2. Overtuigend is de kopbal van Lex Immers niet, maar hij zit er wel in. Dit lijkt de genadeklap voor Excelsior.

18.20 uur: TOORNSTRA MAAKT 2-2
Het duurde even, maar daar is dan toch de 2-2 voor Feyenoord. Jens Toornstra, die vandaag aanvankelijk rust kreeg, maakt 'm!

18.02 uur: RUSTSTAND SOUTHAMPTON – LIVERPOOL 0-1
Na de eerste 45 minuten staat het dankzij een prachtige knal van Philippe Coutinho 0-1 voor Liverpool, dat echter van geluk mag spreken dat scheidsrechter Kevin Friend keer op keer geen penalty toekende aan Southampton en een handsbal van Simon Mignolet over het hoofd zag.

LANDGENOTEN: Virgil van Dijk heeft met Celtic een overtuigende 4-0 zege geboekt. De Nederlandse verdediger gaf de assist op de openingstreffer van Kris Commons. John Guidetti maakte het derde doelpunt van Celtic. Namens Hamilton speelde Nigel Hasselbaink negentig minuten mee.

17.53 uur: FEYENOORD TERUG, EXCELSIOR MET TIEN
Het kan nog een heel aparte avond worden in De Kuip! Excelsior moet na een handsbal van Jurgen Mattheij op de doellijn met tien man verder, Colin Kazim-Richards benut de penalty: 1-2 met nog bijna een helft te gaan.

17.39 uur: DOST DENDERT DOOR
Daar is-ie weer! Al binnen tien minuten heeft Bas Dost het net alweer gevonden. Tegen Hertha BSC maakt de Nederlandse spits van dichtbij zijn dertiende treffer van het seizoen: 1-0.

17.31 uur: RUSTSTAND FEYENOORD - EXCELSIOR 0-2
Kan Feyenoord na rust de stunt van Excelsior verijdelen?

17.30 uur: AFTRAP VFL WOLFSBURG - HERTHA BSC
Bas Dost staat in de basis bij VfL Wolfsburg.

LANDGENOTEN: Ryan Donk heeft Kasimpasa in de thuiswedstrijd tegen Trabzonspor een punt bezorgd. De Nederlandse verdediger maakte in de laatste minuut de 1-1. Ryan Babel speelde ook het volledige duel bij Kasimpasa.

17.23 uur: EINDSTAND HAMBURGER SV-BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH 1-1
Zuur voor HSV! In de 92ste minuut maakt Branimir Hrgota de gelijkmaker namens Gladbach. Zodoende levert de goal van Zoltan Stieber slechts een puntje op. Rafael van der Vaart zat negentig minuten op de bank...

17.18 uur: KOEMAN STAAT AL ACHTER
Voorlopig is het niet Southampton maar Liverpool dat winst kan boeken op de ranglijst. Philippe Coutinho schiet al na twee minuten raak. Met een ziedend schot passeert hij Fraser Froster via de onderkant van de lat van grote afstand.

17.15 uur: EXCELSIOR OP 0-2 IN DE KUIP!!!
Een daverende stunt is in de maak. Jordan Botaka geeft voor en Tom van Weert kan vogelvrij en van dichtbij binnenkoppen. Waar zijn de Feyenoord-verdedigers?

LANDGENOTEN: Een doelpunt van Ruud Vormer heeft een nederlaag van Club Brugge niet kunnen voorkomen. Bij AA Gent ging Brugge, waar ook Stefano Denswil in de basis begon, met 2-1 onderuit. De doelpunten van Gent werden gemaakt door voormalig Ajax-stagiair Moses Daddy Simon en Timmy Simons (eigen goal).

17.15 uur: AFTRAP SOUTHAMPTON – LIVERPOOL
Southampton en Liverpool trappen af voor de laatste Premier League-wedstrijd van de 26ste speelronde. Als het elftal van Ronald Koeman wint, legt het beslag op de derde plaats. Filip Djuricic en Eljero Elia houden Dusan Tadic en Sadio Mané op de bank.

17.02 uur: EINDSTANDEN SERIE A
AS Roma, Europa League-tegenstander van Feyenoord, verlengt het abonnement op gelijke spelen. AC Milan-coach Filippo Inzaghi boekte weer eens een succesje door te winnen van Cesena.
De uitslagen:
AC Milan – Cesena 2-0
Lazio – Palermo 2-1
Hellas Verona – AS Roma 1-1
Empoli – Chievo Verona 3-0

16.52 uur: EXCELSIOR AL OP VOORSPRONG BIJ FEYENOORD
Tom van Weert volleert zeer fraai binnen. De spits van Excelsior ontvangt de bal nadat Daan Bovenberg een kopduel wint, waardoor de aanvaller van de Kralingers de bal lijkt te ontvangen in buitenspelpositie. Hoe dan ook, de goal telt. Kleine broer Excelsior staat op voorsprong in De Kuip.

16.45 uur: AFTRAP FEYENOORD – EXCELSIOR
Profiteert Feyenoord in de Rotterdamse derby van het puntenverlies van Ajax bij Willem II (1-1)?

De opstellingen:
Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Boulahrouz, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Immers, Clasie; Boëtius, Kazim-Richards, Vilhena.
Excelsior: Damen; Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers; Bruins, Kruijs, Stans; Botaka, Van Weert, Van Mieghem.

16.23 uur: WILLEM II HOUDT AJAX OP 1-1
Ook in Tilburg is voor het laatst gefloten. Ondanks een werkelijk enorme kans voor Samuel Armenteros in de laatste minuut, blijft het 1-1. Ajax ziet de achterstand op koploper PSV steeds verder oplopen.

16.19 uur: VITESSE DOMPELT TWENTE IN ROUW
In de tweede minuut van de extra tijd is-ie daar! Vitesse komt in Enschede op 1-2 door een goal van Valeri Qazaishvili. Het is direct afgelopen.

16.18 uur: PSV BLIJFT MAAR WINNEN
Het is afgelopen in Eindhoven, koploper PSV klopt hekkensluiter FC Dordrecht met 3-0.

16.09 uur: FC TWENTE MAAKT GELIJK
Een kleine tien minuten voor tijd komt FC Twente tegen Vitesse op 1-1. Jesús Corona kopt vanuit een corner raak en lijkt daarmee een crisis bij FC Twente te voorkomen.

15.54 uur: PSV BESLIST DUEL
Kort na de ophef over de mogelijk onterecht niet toegekende goal van Sean Klaiber beslist PSV de wedstrijd. Jeffrey Bruma prikt na een corner de 3-0 binnen. Dordt lijkt geslagen.

15.52 uur: RUSTSTANDEN SERIE A
AC Milan stevent dankzij een doelpunt van Giacomo Bonaventura af op de tweede zege van 2015. Lazio en AS Roma hebben ondanks goals van Stefano Mauri en Francesco Totti nog geen uitzicht op een overwinning.
Ruststanden:
AC Milan – Cesena 1-0
Lazio – Palermo 1-1
Hellas Verona – AS Roma 1-1
Empoli – Chievo Verona 1-0

15.49 uur: DORDT LIJKT GOAL ONTNOMEN TE WORDEN
Dordrecht lijkt dan op een nederlaag af te stevenen, maar de hekkensluiter weert zich kranig. Sean Klaiber lijkt een schitterende goal te maken. Via de lat lijkt de bal achter de lijn te stuiteren. Pieter Vink heeeft niet de beschikking over doellijntechnologie en laat doorspelen. Hoe dan ook, het blijft 2-0. De vraag blijft? Zat-ie of niet? Uit de herhaling lijkt het antwoord op die vraag: ja.

15.47 uur: PSV OP 2-0 DOOR OMSTREDEN STRAFSCHOP
Luuk de Jong zet PSV met een penalty op 2-0. De spits schiet de bal dwars door het midden. De strafschop wordt gegeven nadat Georginio Wijnaldum de bal op de hand van Dordt-verdediger Ilias Haddad schiet. Aanvankelijk laat scheidsrechter Pieter Vink doorspelen, maar op aangeven van zijn assistent volgt er alsnog een penalty.

15.40 uur: GELIJKMAKER WILLEM II
Ali Messaoud schiet Willem II weer naast Ajax. De spelmaker van Willem II profiteert optimaal van een fout van Nick Viergever, die verzuimt een bal weg te werken in het strafschopgebied van de Amsterdammers: 1-1.

15.40 uur: DORDRECHT RUIKT AAN GELIJKMAKER
FC Dordrecht hoopt op de gelijkmaker en is daar zeer dichtbij. Matthew Steenvoorden kopt de pal op de lat.

15.30 uur: AFTRAP HAMBURGER SV - BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Rafael van der Vaart start op de bank bij Hamburger SV dat thuis tegen Borussia Mönchengladbach speelt.

15.20 uur: TOORNSTRA KRIJGT RUST BIJ FEYENOORD
Jens Toornstra krijgt van Feyenoord-trainer Fred Rutten rust in de derby tegen Excelsior. Jean-Paul Boëtius is zijn vervanger, terwijl Tonny Vilhena zijn plaats op de vleugel behoudt.

De gehele opstelling: Vermeer; Karsdorp, Boulahrouz, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Immers, Clasie; Vilhena, Kazim-Richards en Boëtius.

15.18 uur: RUSTSTAND WILLEM II – AJAX 0-1
Hoewel Ajax nog niet overtuigt, lijkt de ploeg van trainer Frank de Boer op weg naar een zege bij Willem II. Een doelpunt van Arek Milik zorgt voor een minimale voorsprong: 0-1.

15.17 uur: RUSTSTAND FC TWENTE – VITESSE 0-1
Hoewel FC Twente onder leiding van de uitstekend spelende Jesús Corona weliswaar enkele mogelijkheden creëert in de eerste helft, gaat Vitesse de kleedkamers in met een 1-0 voorsprong. Cuco Martina leidde met een fout de 0-1 van Zakarya Labyad in.

15.15 uur: PSV GAAT MET 1-0 VOORSPRONG RUSTEN
Het blijft in Eindhoven bij de eigen goal van Jeffrey Fortes. Overigens kwam Dordt-doelman Filip Kurto goed weg toen hij de doorgebroken Memphis Depay neerhaalde. Vanwege door Pieter Vink gesconstateerd buitenspel ontkwam Kurto aan een rode kaart en een strafschop. Uit de herhaling bleek dat het geen buitenspel was. Mede daardoor is het nog 1-0.

15.08 uur: AJAX OP VOORSPRONG
Daar is de goal voor Ajax. Arek Milik scoorde donderdag al tegen Legia Warschau, nu doet hij het ook tegen Willem II: 0-1.

15.05 uur: AFTRAP EVERTON – LEICESTER CITY
In het blauwe deel van Liverpool is nummer twaalf Everton begonnen aan het duel met hekkensluiter Leicester City.

15.04 uur: AFTRAP SERIE A
Iets later dan gepland is ook AC Milan begonnen tegen Cesena. Nigel de Jong speelt in de basis, Marco van Ginkel zit op de bank. Op de andere velden speelt Stefan de Vrij met Lazio tegen Palermo en gaat Feyenoord-opponent AS Roma op bezoek bij Hellas Verona.
De wedstrijden:
AC Milan - Cesena
Lazio - Palermo
Hellas Verona - AS Roma
Empoli - Chievo Verona

14.54 uur: TOTTENHAM KNOKT ZICH TERUG
Wat zal West Ham United met een zuur gevoel White Hart Lane verlaten. Harry Kane schiet Tottenham Hotspur in de extra tijd nog naar een punt: 2-2. De spits mist in eerste instantie nog zijn penalty, maar tikt de rebound wel binnen. West Ham geeft zo in de 96ste minuut na een 2-0 voorsprong alsnog de zege uit handen.

14.48 uur: LABYAD STRAFT FOUT MARTINA AF
FC Twente leek de bal op de rails te hebben, maar nu wordt een fout van Cuco Martina genadeloos afgestraft. Bertrand Traore ontfutselt hem de bal en Zakaria Labyad tikt de voorzet van de spits uit Burkina Faso binnen: 0-1. Hoe gaat Twente tegen Vitesse om met deze tegenslag?

14.38 uur: TREFFER TWENTE AFGEKEURD
Heel even leek FC Twente op een 1-0 voorsprong te komen, maar scheidsrechter Danny Makkelie ziet het goed: Jesús Corona maakte hands. Vitesse begon sterk, maar Twente komt nu met een antwoord.

14.34 uur: GOAL PSV
Het is al 1-0 in Eindhoven. Een voorzet van Jetro Willems wordt door Jeffrey Fortes in zijn eigen doel gewerkt. De verdediger deed dit onder druk van Georginio Wijnaldum. PSV staat zodoende al op voorsprong tegen hekkensluiter FC Dordrecht.

14.30 uur: AFTRAP WILLEM II – AJAX
Een paar dagen na de winst op Legia Warschau moet Ajax op bezoek bij Willem II. De Tilburgers hopen de tegen de Amsterdammers in eigen huis de uitstekende positie in de middenmoot vast te houden of zelfs te verbeteren.

14.30 uur: AFTRAP PSV - FC DORDRECHT
De geplaagde hekkensluiter FC Dordrecht gaat op bezoek bij koploper PSV. Bij de Dordtenaren vertrok trainer Ernie Brandts deze week, het is de vraag hoe zij zich gaan herstellen van die tik.

14.30 uur: AFTRAP FC TWENTE – VITESSE
Het duel in Enschede wordt er een tussen twee ploegen in wisselende vorm. FC Twente verloor de laatste drie competitieduels, terwijl de Arnhemmer de laatste vier juist wisten te winnen.

14.18 uur: SC HEERENVEEN - FC GRONINGEN 3-1
Het is afgelopen in Friesland. SC Heerenveen zegeviert met 3-1 tegen FC Groningen in de derby van het Noorden.

14.16 uur: VEERMAN BESLIST WEDSTRIJD
FC Groningen claimt tevergeefs een strafschop en SC Heerenveen schakelt razendsnel om. De bal komt bij invaller Henk Veerman en die schuift de 3-1 binnen. Het is gespeeld in Heerenveen: 3-1.

14.06 uur: HEERENVEEN VERDER MET TIEN MAN
Opnieuw wordt Marten de Roon voor een wilde sliding bestraft met een gele kaart. SC Heerenveen moet de 2-1 zodoende met tien man over de streep zien te trekken tegen FC Groningen.

13.48 uur: RUSTSTAND TOTTENHAM HOTSPUR - WEST HAM UNITED 0-1

13.43 uur: SC HEERENVEEN WEER OP VOORSPRONG
SC Heerenveen staat weer op voorsprong. Bij een corner is Joost van Aken attent en frommelt hij de 2-1 binnen. Nu is het weer de beurt aan FC Groningen.

13.40 uur: SCHREUDER GRIJPT IN
FC Twente verloor drie wedstrijden op rij en trainer Alfred Schreuder besluit in de thuiswedstrijd tegen Vitesse (14.30 uur) maatregelen te nemen. De oefenmeester laat de jeugdige Hidde ter Avest staan als rechtsback en kiest centraal achterin voor de teruggekeerde Cuco Martina en Renato Tapia. Hierdoor krijgt Youness Mokhtar op het middenveld de kans naast Hakim Ziyech en Kamohelo Mokotjo. Opmerkelijk genoeg zijn Darryl Lachman en Kyle Ebecilio uit de selectie gelaten.

De opstelling van FC Twente: Stevens; Ter Avest, Martina, Tapia, Schilder; Mokotjo, Ziyech, Corona; Ould-Chikh, Castaignos en Mokhtar.

13.34 uur: DE LEEUW ZORGT NU WEL VOOR 1-1
FC Groningen komt nu wel op 1-1. Een verre inworp van Desevio Payne komt bij Tjaronn Chery, die voorzet op Michael de Leeuw. De spits tekent zijn dertiende competitiedoelpunt van het seizoen aan. De derby is weer in evenwicht.

13.26 uur: OOK DE OPSTELLING VAN PSV IS BINNEN
Bij PSV voert trainer Phillip Cocu twee wijzigingen door. Waar Oscar Hiljemark donderdag in de Europa League-confrontatie met Zenit Sint-Petersburg de voorkeur kreeg boven Adam Maher, is dat nu andersom. De geblesseerde Santiago Arias wordt vervangen door Joshua Brenet.
De elf van PSV:
Zoet; Brenet, Bruma, Isimat-Mirin, Willems; Wijnaldum, Maher, Guardado; Narsingh, De Jong, Depay.

13.18 uur: SCHÖNE TERUG BIJ AJAX
Lasse Schöne heeft zijn basisplaats bij Ajax terug. De Deen start op bezoek bij Willem II. Ricardo Kishna moet plaatsmaken. Ten opzichte van het Europa League-duel met Legia Warschau voert trainer Frank de Boer nog twee wijzigingen door. Thulani Serero moet zijn plek afstaan aan Daley Sinkgraven. In de achterhoede start Niklas Moisander weer centraal, waardoor Nick Viergever de linksback is. Nicolai Boilesen zit zodoende op de bank.
De opstelling van Ajax:
Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Moisander, Viergever; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; El Ghazi, Milik, Schöne.

13.14 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN-FC GRONINGEN 1-0
Door de afgekeurde goal en de niet bekroonde solo van Mimoun Mahi is het nog steeds 1-0 in Friesland. SC Heerenveen leidt zodoende ietwat geflatteerd tegen FC Groningen.

13.12 uur: GRONINGS FEEST GAAT NIET DOOR
Michael de Leeuw tikt de 1-1 binnen, maar scheidsrechter Pol van Boekel werkt niet mee. Hij ziet de handsbal van de Groningen-spits en fluit af. Zo juichen niet de Groningse fans, maar die van Heerenveen. De goal gaat niet door en De Leeuw krijgt geel.

13.09 uur: MAHI ZEER DICHT BIJ 1-1
Daar is al bijna de gelijkmaker. Mimoun Mahi slalomt tussen vier verdedigers van SC Heerenveen door, maar vergeet zijn schitterende solo te bekronen met een goal. Het rollertje gaat via de buitenkant van de paal over de achterlijn.

13.03 uur: SC HEERENVEEN OP VOORSPRONG
SC Heerenveen komt op voorsprong in de Derby van het Noorden: 1-0. Middenvelder Simon Thern knalt de bal in de korte hoek. Pelle van Amersfoort is de aangever. FC Groningen moet op jacht naar de gelijkmaker.

13.00 uur: AFTRAP TOTTENHAM HOTSPUR – WEST HAM UNITED
Christian Eriksen krijgt rust bij Tottenham Hotspur met oog op de komende duels met Fiorentina en Chelsea. Met Jan Vertonghen (ex-Ajax) en Moussa Dembélé (ex-AZ en Willem II) staan er twee spelers met een Eredivisie-verleden in de basis.

12.40 uur: VILHENA BLIJFT STAAN, BASISPLAATS KARSDORP
Feyenoord-trainer Fred Rutten kiest tegen Excelsior (16.45 uur) opnieuw voor Tonny Vilhena, terwijl Rick Karsdorp rechtsback staat.

12.30 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN - FC GRONINGEN
Er is afgetrapt in Friesland. De derby van het Noorden is begonnen!

12.05 uur: VOORPRET IN ROTTERDAM
Ook in Rotterdam wordt vandaag een derby gespeeld. Feyenoord neemt het namelijk op tegen stadgenoot Excelsior om 16.45 uur. Genoeg reden voor de Kralingers voor een beetje voetbalhumor.

12.00 uur: OPSTELLINGEN SC HEERENVEEN - FC GRONINGEN
Maar liefst drie basisdebutanten in de derby van het Noorden. Bij SC Heerenveen starten Ajax-huurling Lerin Duarte en Pelle van Amersfoort, die deze week een nieuw contract tekende, voor het eerst, terwijl bij FC Groningen Desevio Payne de kans krijgt als linksback.

De opstellingen:
SC Heerenveen: Nordfeld; Marzo, Schmidt, Van Aken, Van Anholt; De Roon, Thern, Van Amersfoort; Slagveer, Uth, Duarte.
FC Groningen:
Padt; Hateboer, Botteghin, Lindgren, Payne; Rusnák, Tibbling, Kieftenbeld, Chery; Mahi, De Leeuw.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.