VI Live: blik terug op een doelpuntrijke zondag

Reacties

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

VI Live: blik terug op een doelpuntrijke zondag

Hiermee is de VI Live voor deze zondag gesloten.

22.39 uur: EINDSTAND INTERNAZIONALE - FIORENTINA
Het is afgelopen in Milaan, Fiorentina is de nieuwe koploper. Het wint ruim van Internazionale: 1-4.

22.22 uur: KALINIC MET ZIJN DERDE
Fiorentina komt op een 4-1 voorsprong bij Internazionale door Nikola Kalinic, die zijn derde doelpunt van de wedstrijd maakt.

22.22 uur: EINDSTAND REAL SOCIEDAD - ATHLETIC DE BILBAO 0-0
Het duel tussen Real Sociedad en Athletic Bilbao eindigt zoals het begon. Er werd dus niet gescoord in Anoeta tijdens de Baskische derby.

22.05 uur: ICARDI REDT DE EER
Internazionale komt thuis tegen Fiorentina terug tot 1-3. Maar na het doelpunt van Mauro Icardi lijkt de spanning niet ineens terug.

21.34 uur: RUSTSTAND INTERNAZIONALE - FIORENTINA 0-3
De tweede helft lijkt ook wel schriftelijk afgedaan te kunnen worden, want halverwege staat het 3-0 voor Fiorentina. Internazionale speelt ook nog eens met tien man na de rode kaart voor Miranda.

21.19 uur: RODE KAART MIRANDA
Nog meer tegenslag voor Internazionale: Miranda krijgt een rode kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Nikola Kalinic.

21.19 uur: RUSTSTAND REAL SOCIEDAD - ATHLETIC DE BILBAO 0-0
Bij de Baskische derby is er halverwege nog niet gescoord.

21.10 uur: EN DAT IS DRIE!!!
Wat gebeurt er in Milaan? Fiorentina komt op een 3-0 voorsprong. Nikola Kalinic maakt zijn tweede van de avond. Dit keer op aangeven van Marcos Alonso.

21.05 uur: FIORENTINA SCOORT OPNIEUW
Internazionale kijkt na achttien minuten thuis al tegen een 2-0 achterstand aan tijdens het thuisduel met Fiorentina. Dit keer lijkt Nikola Kalinic het doelpunt op zijn naam te krijgen nadat doelman Samir Handanovic niet goed reageert op een vlammend schot van Josip Ilicic.

20.51 uur: BLIKSEMSTART FIORENTINA
Al vroeg in de wedstrijd komt Fiorentina op voorsprong via Josip Ilicic, die een strafschop langs zijn landgenoot Samir Handanovic schiet.

20.45 uur: AFTRAP INTERNAZIONALE - FIORENTINA
De laatste wedstrijd in de zesde speelronde van de Serie A is van start gegaan. Internazionale en Fiorentina strijden om de koppositie. De thuisclub uit Milaan voert nu de ranglijst aan, maar Fiorentina neemt de eerste plaats over bij een overwinning in Stadio Giuseppe Meazza. Aan de kant bij Internazionale is Stevan Jovetic in de warming-up geblesseerd geraakt, waardoor hij niet in actie kan komen tegen zijn oude club. Rodrigo Palacio vervangt hem.

20.30 uur: AFTRAP REAL SOCIEDAD - ATHLETIC DE BILBAO
In Spanje begint de Baskische derby tussen het Real Sociedad van David Moyes en Athletic de Bilbao, donderdag tegenstander van AZ in de Europa League. Dit zijn de opstellingen.
Real Sociedad: Rulli; Aritz Elustondo, Reyes, Iñigo Martínez, De La Bella; Rubén Pardo, Illarramendi; Vela, Zurutuza, Canales; Agirretxe.
Athletic de Bilbao: Iraizoz; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; San José, Beñat; Susaeta, Raúl Garcia, Sabin; Aduriz.

20.10 uur: ITALIAANSE KRAKER IN AANTOCHT
Om 20.45 uur staan in de Serie A de nummers één en drie tegenover elkaar: Internazionale en Fiorentina. Stevan Jovetic begint net als Felipe Melo in de basis tegen zijn oude club.
Opstelling Internazionale: Handanovic; Santon, Miranda, Medel, Telles; Guarín, Felipe Melo, Kondogbia; Perisic, Icardi, Jovetic.
Opstelling Fiorentina: Tatarusanu; Roncaglia, Gonzalo Rodríguez, Astori; Blaszczykowski, Badelj, Vecino, Alonso; Ilicic, Borja Valero; Kalinic.

19.59 uur: RUSTSTAND BESIKTAS - FENERBAHÇE 3-2
Besiktas wint voor het eerst in twee jaar weer eens een topper tegen Galatasaray of Fenerbahçe. Die laatste club moet er nu aan geloven. Ondanks een treffer van Robin van Persie. Mario Gomez is met twee doelpunten goud waard bij Besiktas.

19.38 uur: GOAL BESIKTAS
Het is alweer 3-2 voor Besiktas, wéér is het de Duitser Mario Gomez!

19.27 uur: VAN PERSIE MAAKT 2-2!
Vier minuten na zijn rentree trekt Robin van Persie de stand gelijk: 2-2. Fenerbahçe maakt bij tegen Besiktas een 2-0 achterstand goed.

19.25 uur: EINDSTAND BORUSSIA DORTMUND - SV DARMSTADT 98 2-2
Borussia Dortmund leek op weg naar een overwinning, maar kort voor tijd ging het mis. Aytac Sulu zorgde in de extra speeltijd voor de gelijkmaker.

19.24 uur: VAN PERSIE BINNEN DE LIJNEN
Daar is eindelijk Robin van Persie, die moet proberen de 2-1 achterstand goed te maken. De aanvaller heeft daarvoor nog een klein half uur.

19.20 uur: SULU TREKT DE STAND GELIJK
SV Darmstadt 98 weigert zich neer te leggen bij een nederlaag. Kort voor het laatste fluitsignaal zorgt Aytac Sulu voor de gelijkmaker op bezoek bij Borussia Dortmund.

19.01 uur: DUBBELSLAG AUBAMEYANG
Borussia Dortmund lijkt puntenverlies af te wenden, want Pierre-Emerick Aubameyang scoort opnieuw. De spits wordt weggestuurd door Adnan Januzaj en schiet beheerst binnen: 2-1.

18.54 uur: AUBAMEYANG WEER TREFZEKER
Als de nood in Dortmund hoog is, is daar altijd nog Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese spits zet Borussia Dortmund met zijn twaalfde seizoensgoal op gelijke hoogte op aangeven van Matthias Ginter. Aan de 1-1 tegen SV Darmstadt 98 ging een fraaie diagonale pass van Shinji Kawaga vooraf. Aubameyang heeft in alle zeven Bundesliga-duels dit seizoen gescoord.

18.52 uur: EINDSTAND WATFORD - CRYSTAL PALACE 0-1
Een benutte strafschop van Yohan Cabaye zorgde voor de beslissing bij het duel tussen Watford en Crystal Palace.

18.50 uur: RUSTSTAND BESIKTAS - FENERBAHÇE 2-1
Het is rust in Istanbul, waar de thuisploeg met 2-1 leidt. Besiktas nam een 2-0 voorsprong, Robin van Persie zit bij de bezoekers nog op de bank.

18.34 uur: EINDSTAND FC TWENTE - RODA JC 2-1
Ondanks een late aansluitingstreffer van Roda JC-spits Tomi Juric wint FC Twente voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd. De score van interim-trainer René Hake bedraagt vijf punten na drie Eredivisie-wedstrijden.

18.23 uur: DOELPUNT JURIC
Roda JC komt toch weer terug in de wedstrijd! Tomi Juric kopt een indraaiende vrije trap van Hicham Faik binnen: 2-1 met nog tien minuten te gaan.

18.20 uur: BERGHUIS BINNEN DE LIJNEN
Steven Berghuis krijgt voor de vierde keer speeltijd in de Premier League. De Watford-aanvaller heeft nog een klein half uur om zich te laten zien tegen Crystal Palace.

18.00 uur: AFTRAP BESIKTAS - FENERBAHÇE
Met Robin van Persie op de bank is de derby tussen Besiktas en Fenerbahçe van start gegaan. De Turkse Zaandammer Oguzhan Özyakup staat wel in de basis bij Besiktas.

17.48 uur: DARMSTADT LEIDT IN DORTMUND
SV Darmstadt 98 leidt na achttien minuten verrassend in Dortmund. Marcel Heller scoort met een wonderschone volley.

17.47 uur: RUSTSTAND WATFORD - CRYSTAL PALACE 0-0
Nathan Aké en Steven Berghuis zien vanaf de bank dat het halverwege nog 0-0 staat bij het duel tussen Watford en Crystal Palace.

17.32 uur: RUSTSTAND FC TWENTE - RODA JC 2-0
FC Twente stevent af op de eerste competitiezege van het seizoen. Halverwege leiden de Tukkers dankzij goals van Jari Oosterwijk en Kamohelo Mokotjo.

17.30 uur: AFTRAP BORUSSIA DORTMUND - SV DARMSTADT 98
Borussia Dortmund gaat vier dagen na het 1-1 gelijkspel tegen SV Darmstadt 98 op jacht naar de zesde competitiezege van het seizoen.

17.19 uur: EINDSTAND EINTRACHT FRANKFURT - HERTHA BSC 1-1
Eintracht Frankfurt is er niet in geslaagd om thuis te winnen van Hertha BSC. Luc Castaignos kwam in de 72ste minuut als invaller het veld in en kon niet voorkomen dat Hertha via Vladimir Darida de 1-1 maakte.

17.14 uur: GOAL MOKOTJO
En dat is twee! Weer is Hakim Ziyech de aangever, dit keer mag Kamohelo Mokotjo de trekker overhalen: 2-0.

17.10 uur: GOAL OOSTERWIJK
Uit een voorzet van Hakim Ziyech kopt Jari Oosterwijk de 1-0 binnen. De twintigjarige spits is dus direct succesvol bij zijn basisdebuut in de Eredivisie.

LANDGENOTEN: Voor het eerst dit seizoen heeft Ruud Vormer een uitwedstrijd gewonnen met Club Brugge in de Belgische Pro League. Jelle Vossen maakte al in de achtste minuut het enige doelpunt in het duel met Lokeren. Vormer speelde de hele wedstrijd mee.

17.00 uur: AFTRAP WATFORD-CRYSTAL  PALACE
Met Steven Berghuis en Nathan Aké op de bank begint Watford aan het duel met Crystal Palace.

16.55 uur: EINDSTANDEN SERIE A
Lazio wint met tien man bij Hellas Verona. Ricardo Kishna begon bij de Romeinen in de basis en Wesley Hoedt viel in de slofase in.

Alle uitslagen:
Bologna - Udinese 1-2
Hellas Verona - Lazio 1-2
Sassuolo - Chievo 1-1
Torino - Palermo 2-1

16.45 uur: AFTRAP FC TWENTE - RODA JC KERKRADE
De bezoekers uit Kerkrade hebben afgetrapt in de Grolsch Veste.

16.42 uur: VAN PERSIE OPNIEUW OP DE BANK
Net als vorige week tijdens het competitieduel met Bursaspor, toen Robin van Persie als invaller de winnende maakte (2-1), start de Oranje-international op de bank in de derby tussen Besiktas en Fenerbahçe. Fernandão, vorig seizoen topscorer van de Süper Lig, krijgt opnieuw een basisplaats.

16.39 uur: KURTO NAAR HET ZIEKENHUIS
Excelsior-doelman Filip Kurto is voor onderzoek afgevoerd naar het ziekenhuis. Tijdens het uitduel met ADO Den Haag (3-3) belandde hij met zijn hoofd tegen de paal.

16.30 uur: OPSTELLINGEN FC TWENTE - RODA JC KERKRADE
Het Eredivisie-weekend wordt in Enschede afgesloten door het kwakkelende FC Twente en promovendus Roda JC Kerkrade. De thuisploeg wacht na zes competitieduels nog altijd op de eerste zege, terwijl de Limburgers met elf uit zes knap zevende staan.

De volledige optstellingen:
FC Twente: Drommel; Ter Avest, Uvini, Bijen, Schilder; Mokotjo, Ziyech, Gutíerrez; Olaitan, Oosterwijk, Ede.
Roda JC Kerkrade: Van Leer; Dijkhuizen, Sankoh, Swinkels, Van Peppen; Griffiths, Van Hyfte, Faik, Noor; Juric, Gyasi.

16.25 uur: UITSLAGEN JUPILER LEAGUE
RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles 0-2
Fortuna Sittard - NAC Breda 1-2
VVV-Venlo - Helmond Sport 4-1
FC Eindhoven - FC Den Bosch 0-0

16.24 uur: EINDSTAND ADO DEN HAAG - EXCELSIOR 3-3
ADO Den Haag geeft thuis tot drie keer toe een voorsprong weg tegen Excelsior. Mike Havenaar (ADO) en Adil Auassar (Excelsior) scoorden beiden twee keer tijdens het spektakelstuk.

16.21 uur: RUSTSTAND EINTRACHT FRANKFURT - HERTHA BSC 1-0
Eintracht Frankfurt staat halverwege met 1-0 voor tegen Hertha BSC dankzij een doelpunt van aanvoerder en topshutter Alexander Meier.

16.20 uur: EINDSTAND FEYENOORD - PEC ZWOLLE 2-0
Net als donderdag in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi wint Feyenoord thuis van PEC Zwolle. Dirk Kuijt en Eljero Elia zorgen voor de 2-0 zege.

16.08 uur: EXCELSIOR WÉÉR NAAST ADO
Voor de derde keer deze wedstrijd komt Excelsior op gelijke hoogte tijdens het uitduel met ADO Den Haag. Brandley Kuwas zorgt met een fraaie treffer voor 3-3.

16.08 uur: ELIA MAAKT ER 2-0 VAN
Eljero Elia beslist de wedstrijd in De Kuip. De vleugelaanvaller trekt vanaf de linkerkant naar binnen scoort in de korte hoek. Feyenoord leidt met 2-0 tegen PEC Zwolle.

16.01 uur: KURTO KAN NIET VERDER
Filip Kurto is even buiten bewustzijn geweest en wordt gewisseld. Tom Muyters komt als zijn vervanger binnen de lijnen.

15.58 uur: SCHRIK OM KURTO
Na een redding belandt Filip Kurto tegen de paal, waarna de doelman van Excelsior bewusteloos blijft liggen op het veld. Het spel ligt daarom stil.

15.51 uur: WEER EEN GOAL VOOR HAVENAAR
Het is allesbehalve saai in Den Haag. Kort na de 2-2 van Auassar zorgt Mike Havenaar met een intikker bij de tweede paal voor 3-2. Nu is het weer de beurt aan Excelsior.

15.50 uur: RUSTSTANDEN SERIE A
Hellas Verona - Lazio 1-0
Bologna - Udinese 1-0
Sassuolo - Chievo 1-1
Torino - Palermo 1-0

Ricardo Kishna kijkt met Lazio halverwege tegen een achterstand aan in Verona.

15.48 uur: AUASSAR MET ZIJN TWEEDE
Een herhaling van zetten. Adil Auassar zorgt met een handig wippertje voor de 2-2. Het is dus weer gelijk bij ADO-Excelsior.

15.40 uur: KUIJT HELPT FEYENOORD OVER DODE PUNT
Feyenoord heeft lang moeite gehad om een bres te slaan in de defensie van PEC Zwolle, maar vlak na rust is het Dirk Kuijt die de ban breekt. Mickey van der Hart raakt zijn schot nog wel aan, maar kan de inzet van Kuijt niet keren.

15.36 uur: ZUIVERLOON ZET ADO OP 2-1
Uitgerekend Gianni Zuiverloon zet ADO weer op voorsprong. De door Henk Fraser flink bekritiseerde verdediger toont nu wel zijn waarde. Hij kopt raak uit een corner.

15.30 uur: JARIGE CASTAIGNOS OP DE BANK
Met de jarige Luc Castaignos (23) voor het eerst dit seizoen op de bank begint Eintracht Frankfurt aan de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC, waar Roy Beerens door een blessure ontbreekt . Aanvoerder Alexander Meier en de Tsjech Václac Kadlec krijgen in de spits de voorkeur boven Castaignos.

15.16 uur: RUSTSTAND FEYENOORD – PEC ZWOLLE 0-0
PEC Zwolle houdt in tegenstelling tot donderdag voor rust stand in De Kuip. Feyenoord heeft veel balbezit, maar kwam niet verder dan een schietkans voor Michiel Kramer.

15.15 uur: RUSTSTAND ADO DEN HAAG-EXCELSIOR 1-1
Kort na de goal van Auassar is het rust in Den Haag. Zoals gezegd dus met een 1-1 stand.

15.14 uur: AUASSAR ZET EXCELSIOR OP GELIJKE HOOGTE
Op de rand van het zestienmetergebied valt een afvallende bal voor de voeten van Adil Auassar. Hij schiet de bal, die nog wel van richting veranderd wordt, in de bovenhoek. Het staat dus weer 1-1 bij ADO Den Haag-Excelsior.

15.13 uur: GOAL VELDWIJK AFGEKEURD
Via de hand van Lars Veldwijk belandt de bal achter Kenneth Vermeer, maar scheidsrechter Björn Kuipers is attent en keurt de treffer af. Het staat dus nog steeds 0-0 in De Kuip.

15.00 uur: AFTRAP SERIE A
Met Ricardo Kishna als basisspeler begint Lazio aan het uitduel met Hellas Verona. Het is de vierde keer dat de twintigjarige aanvaller mag beginnen bij de Romeinen. Wesley Hoedt en Edson Braafheid zijn bankzitter. Stefan de Vrij ontbreekt met een blessure.

De wedstrijden:
Hellas Verona - Lazio
Bologna - Udinese
Sassuolo - Chievo
Torino - Palermo

14.36 uur: GOAL HAVENAAR
Het is al 1-0 voor ADO in eigen huis tegen Excelsior. Mike Havenaar tikt bij de eerste paal binnen. De goal wordt op Midden-Noord, de plek van de fanatieke ADO-aanhang, niet gevierd. De supporters bleven uit protest weg.

14.30 uur: AFTRAP FEYENOORD - PEC ZWOLLE
Donderdag won Feyenoord in het KNVB-bekertoernooi met 3-0 van PEC Zwolle. Kunnen de Zwollenaren dit keer wél een vuist maken?

14.30 uur: AFTRAP ADO DEN HAAG – EXCELSIOR
Onder toeziend oog van de veelbesproken Gao Hongbo, die in het kader van kennisoverdracht naar Den Haag kwam, is ADO gestart aan het thuisduel met Excelsior. De Chinees zit op de tribune.

De opstellingen:
ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Zuiverloon, Ebuehi; Meijers, Kristensen, Alberg; Schaken, Havenaar, Duplan.
Excelsior: Kurto; Karami, Fischer, Mattheij, Kuipers; Kruijs, Auassar, Van Nieff; Kuwas, Van Weert, Van Mieghem.

14.22 uur: EINDSTAND GENOA - AC MILAN 1-0
AC Milan toont veerkracht met tien man in de tweede helft, maar krijgt geen beloning in de vorm van een gelijkmaker.

14.19 uur: EINDSTAND DE GRAAFSCHAP - WILLEM II 2-2
Het eerste punt van De Graafschap dit seizoen is een feit. Na de rode kaart van Alexander Bannink leek de hekkensluiter van de Eredivisie kansloos, maar De Graafschap pikt op karakter een punt mee.

14.16 uur: GELIJKMAKER VERMEIJ
De Graafschap knokt zich met tien man terug in de wedstrijd en maakt de 2-2 via Vincent Vermeij! Het eerste punt is dichtbij voor de Superboeren. Willem II zal zich nog wel eens achter de oren krabben over wat er allemaal fout gaat in de slotfase van dit duel.

13.52 uur: PETERS ZORGT VOOR HOOP
Met tien man leeft De Graafschap opeens op als het een penalty krijgt na een overtreding van Dries Wuytens op Cas Peters. Peters schiet zelf binnen en brengt zo de spanning terug.

13.50 uur: OLIEDOMME ACTIE BANNINK
De ellende blijft voortduren voor De Graafschap, want door een onnozele actie van Alexander Bannink moet de thuisploeg door met tien. Bannink komt te vroeg de muur uitlopen en incasseert zo zijn tweede gele kaart. Lucas Andersen schiet de vrije trap die volgt tegen de buitenkant van de paal.

13.49 uur: EINDSTAND SPORTING GIJÓN - REAL BETIS 1-2
Real Betis keert het duel na rust om en pakt drie belangrijke punten.

13.25 uur: OPSTELLING PEC
In tegenstelling tot bij Feyenoord is er door trainer Ron Jans bij PEC wel aan de basiself gesleuteld. Ouasim Bouy en Queensy Menig moeten plaatsmaken voor Wout Brama en Ryan Thomas. Dat houdt in dat PEC in De Kuip met de volgende elf start.
PEC Zwolle: Van der Hart; Van Polen, Marcellis, Lam, Van Hintum; Dekker, Marinus, Brama; Becker, Veldwijk, Thomas.

13.19 uur: WEER GUSTAFSON BIJ FEYENOORD
Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft voor dezelfde basiself gekozen bij de Rotterdammers. Dat houdt in dat Simon Gustafson opnieuw op het middenveld staat. Met deze elf werd donderdag PEC, dat vandaag weer de tegenstander is, met 3-0 verslagen in het bekertoernooi:
Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Vejinovic, Gustafson; Kuijt, Kramer, Elia.

13.17 uur: RUSTSTAND GENOA – AC MILAN 1-0
AC Milan lijkt af te stevenen op een nederlaag tegen Genoa, want de bezoekers spelen nog maar met tien man. Alessio Romagnoli heeft vlak voor rust namelijk zijn tweede gele kaart ontvangen. Nigel de Jong is hiervan het slachtoffer, want hij is om tactische redenen gewisseld.

13.15 uur: RUSTSTAND DE GRAAFSCHAP-WILLEM II 0-2
Door de dubbelslag van Falkenburg gaat De Graafschap hevig teleurgesteld naar de kleedkamer. De Tilburgers zitten op rozen.

13.12 uur: DAAR IS DE TWEEDE VAN FALKENBURG
Zo maakt Willem II veertig minuten bijna niets klaar, maar is het na 43 minuten al 0-2. Erik Falkenburg loopt de bal binnen omdat keeper Hidde Jurjus op onnozele wijze onder de bal doorgaat bij een voorzet van Robbie Haemhouts. Het heeft er dus alle schijn van dat De Graafschap ook na vandaag nog zonder punten zal zijn.

13.10 uur: WILLEM II OP VOORSPRONG
In de 41ste minuut komt Willem II op voorsprong op bezoek bij De Graafschap. Een volley van Erik Falkenburg zorgt voor 0-1. Robbie Haemhouts is met een fraai balletje de aangever.

12.52 uur: NOG GEEN GOALS IN DOETINCHEM
Halverwege het eerste bedrijf is het nog 0-0 tussen De Graafschap en Willem II. De grootste kans was voor de Superboeren. Kostas Lamprou kon een uithaal van Cas Peters niet klemvast pakken en zag hoe Youssef El Jebli - overigens volkomen zonder opzet - de bal net naast kopte.

12.46 uur: RUSTSTAND SPORTING GIJÓN - REAL BETIS 1-0
Carlos Castro maakte de enige goal. Ricky van Wolfswinkel zit nog op de bank. Gaat hij daar nog vanaf komen dit duel?

12.41 uur: MILAN ACHTER
Een vroege tegenvaller voor AC Milan, want het is Genoa dat in de elfde minuut toeslaat via Blerim Dzemaili. Hij schiet via de muur van Milan een vrije trap binnen.

12.30 uur: AFTRAP DE GRAAFSCHAP - WILLEM II
De bal rolt weer in de Eredivisie! Pakt De Graafschap vandaag zijn eerste punten? Goed nieuws voor de Superboeren is dat verdediger Ted van de Pavert terug is van een knieblessure. Willem II mist achterin aanvoerder Jordens Peters door een kwetsuur. Ruben Ligeon is zijn vervanger.
De Graafschap: Jurjus; Will, Lammers, Van de Pavert, Tesselaar; Vida, Smeets, El Jebli, Bannink; Quekel, Peters.
Willem II: Lamprou; Ligeon, D. Wuytens, Van der Struijk, Koppers; Ojo, Haemhouts, S. Wuytens; Van der Velden, Falkenburg, Andersen.

12.30 uur: AFTRAP GENOA - AC MILAN
Met Nigel de Jong in de basis is AC Milan begonnen aan het uitduel met Genoa. Mario Balotelli en Luiz Adriano vormen de voorhoede van de Rossoneri.

12.00 uur: AFTRAP SPORTING GIJÓN - REAL BETIS
Ricky van Wolfswinkel is bankzitter bij Real Betis in de uitwedstrijd tegen Sporting Gijón. Rafael van der Vaart is door een spierblessure niet inzetbaar.

11.59 uur: VOETBALZONDAG OP HET PUNT VAN BEGINNEN
Er wachten weer diverse binnen- en buitenlandse wedstrijden. VI houdt de voetballiefhebbers via de VI Live weer op de hoogte. Veel plezier!

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.