VI Live: blik terug op een zaterdag vol spektakel

Om tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waarin het (inter)nationale voetbal op de voet wordt gevolgd.

VI Live is hierbij gesloten. Blik hieronder terug op het voetbalspektakel van vandaag!

22.38 uur: EINDSTAND AC MILAN - CHIEVO VERONA 2-0

22.32 uur: RIJSDIJK DOMPELT UTRECHT IN ROUW
Diep in blessuretijd levert een droge knal van Jeffrey Rijsdijk een verrassende ontknoping op, met Go Ahead Eagles als winnaar. Voor FC Utrecht een dramatische einde van een spektakelstuk, waarin een 2-0 voorsprong niet besteed is aan de thuisclub.

LANDGENOTEN: Dirk Kuijt heeft de week waarin hij afscheid nam bij het Nederlands elftal in majeur afgesloten. De aanvaller won met Fenerbahçe namelijk met 2-1 van Konyasport, dankzij doelpunten van Pierre Webo en Moussa Sow. Na vijf wedstrijden staat Kuijt met Fenerbahçe op een gedeelde eerste plaats in de Turkse Süper Lig.

22.14 uur: VRIENDS MAAKT GELIJK
Daar is de gelijkmaker! Bart Vriends, opgeleid bij FC Utrecht, maakt gelijk uit een corner van Jop van der Linden: 2-2. Utrecht kan weer opnieuw beginnen.

21.55 uur: GO AHEAD TERUG IN DE RACE
Deze wedstrijd is nog niet gespeeld! Deniz Türüç mag van de verdedigers van FC Utrecht uithalen en maakt de aansluitingstreffer voor Go Ahead Eagles: 2-1. Dat zijn drie goals in zes minuten!

21.51 uur: BOYMANS VERDUBBELT DE MARGE
Daar is ook de 2-0! Ruud Boymans schiet de bal in de verre hoek na een pass van Rubio Rubin. Kan Go Ahead Eagles hier nog wat tegenover stellen?

21.49 uur: KERK SCOORT BIJ BASISDEBUUT
Na alle gemiste kansen in de eerste helft is het drie minuten na rust wel raak! Gyrano Kerk tikt de bal uit een voorzet van Rubio Rubin langs Go Ahead Eagles-doelman Erik Cummins. De achttienjarige middenvelder scoort bij zijn basisdebuut, 1-0 voor Utrecht.

21.35 uur: WILLEM II VERRAST HEERENVEEN
SC Heerenveen buigt dan toch het hoofd voor Willem II en loopt daardoor de koppositie in de Eredivisie mis. Terrell Ondaan is de held in Tilburg (2-1).

21.33 uur: RUSTSTAND AC MILAN - CHIEVO VERONA 0-0

21.32 uur: EINDSTAND SC CAMBUUR – FC DORDRECHT 4-1
Door een ruime overwinning op FC Dordrecht meldt SC Cambuur zich in de kopgroep van de Eredivisie. Bartholomew Ogbeche (2x), Sander van der Streek en Daniël de Ridder waren trefzeker namens de thuisploeg. Rihairo Meulens scoorde voor Dordt.

21.31 uur: RUSTSTAND FC UTRECHT - GO AHEAD EAGLES 0-0
Go Ahead Eagles mag van geluk spreken dat het halverwege nog 0-0 staat in Utrecht. De thuisploeg kreeg voldoende mogelijkheden om de trekker over te halen.

21.29 uur: WILLEM II LEIDT
Terrel Ondaan geeft Willem II een fraai slot van de avond, of heeft SC heerenveen nog en antwoord in de resterende minuten in Tilburg?

21.26 uur: ERETREFFER DORDRECHT
Vijf minuten voor het einde maakt Rihairo Meulens namens FC Dordrecht een doelpunt. Het staat nu 4-1 voor SC Cambuur.

21.18 uur: WILLEM II LANGSZIJ
Willem II krijgt met het nodige geluk beloning voor de opgevoerde druk. Een vrije trap van Ali Messaoud wordt van richting veranderd; 1-1

20.57 uur: EN DAT IS VIER
De stand krijgt nu een vernederende aanblik voor FC Dordrecht. Sander van der Streek ramt de bal met links in de kruising: 4-0.

20.53 uur: DERDE GOAL CAMBUUR
De wedstrijd SC Cambuur - FC Dordrecht lijkt beslist. Bartholomew Ogbeche glijdt een uitstekende voorzet van Daniël de Ridder binnen: 3-0.

20.45 uur: AFTRAP AC MILAN - CHIEVO VERONA
Opstelling Milan: Abbiati; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Muntari, De Jong, Bonaventura; Honda, Torres, Menez.

20.45 uur: AFTRAP FC UTRECHT – GO AHEAD EAGLES
FC Utrecht en Go Ahead Eagles gaan na de nederlagen van vorig weekend tegen FC Twente (1-3) en Feyenoord (0-4) weer op jacht naar een overwinning. Ruud Boymans krijgt voor het eerst een basisplaats in de Eredivisie bij de Domstedelingen, waar de achttienjarige Gyrano Kerk zijn basisdebuut maakt en Willem Janssen terugkeert van een blessure. Bij Go Ahead Eagles keren Jeffrey Rijsdijk en Deniz Türüç terug in het elftal.
Opstelling FC Utrecht: Ruiter; Van der Maarel, Markiet, Leeuwin, Kum; Janssen, Kali, Kerk; Rubin, Boymans, Oar.
Opstelling Go Ahead Eagles: Cummins; Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Wijnaldum; Overgoor, Rijsdijk, Duits; Türüç, Kolder, Lewis.

20.33 uur: RUST IN TILBURG
SC Heerenveen leidt na 45 minuten in Tilburg. De Friezen zijn virtueel koploper in de Eredivisie.

20.30 uur: CAMBUUR LEIDT RUIM
SC Cambuur gaat rusten met een 2-0 voorspong tegen FC Dordrecht. Vlak voor rust liet de thuisploeg enkele kansen op de derde treffer liggen.

20.26 uur: UTH GEEFT WILLEM II HET NAKIJKEN
SC Heerenveen breekt de ban, waar Willem II daarvoor de meeste aanspraak maakt op een doelpunt. Mark Uth tikt van dichtbij binnen na een voorzet van Daley Sinkgraven.

20.21 uur: EINDSTAND ASTON VILLA - MANCHESTER CITY 0-2
Aston Villa hield lang stand, maar een punt bleek de club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna niet gegund tegen Manchester City. Nadat Yaya Touré in de 82ste minuut de score had geopend voor de landskampioen, stelde Sergio Agüero de zege veilig.

20.17 uur: EINDSTAND HERACLES ALMELO – NAC BREDA 6-1
Vlak voor tijd zorgde Jaroslav Navratil nog voor de zesde Almelose goal! Heracles wint zijn eerste wedstrijd sinds 29 maart van dit jaar. De Tukkers hadden geen kind aan NAC, dat na een smerige overtreding van Stipe Perica een groot deel van de wedstrijd met tien man speelde.

20.10 uur: TOURÉ BREEKT DE BAN VOOR CITY
Daar is ie dan toch! Aston Villa hield ruim tachtig minuten lang stand tegen Manchester City, maar Yaya Touré passeert de uitstekend keepende Brad Guzan in de 82ste minuut dan toch: 0-1.

20.09 uur: DOELPUNT NUMMER VIJF
Illias Bel Hassani maakt de 5-1! De dribbelaar van Heracles Almelo plaatst de bal op prachtige wijze in de verre kruising.

20.00 uur: SCHRALE TROOST NAC
Invaller Mats Seuntjens maakt na een fraaie actie de 4-1 namens NAC. Het is een doekje voor het bloeden, want met nog vijftien minuten op de klok lijkt er niets meer te redden voor het Brabantse tiental.

19.51 uur: WEER DOELPUNT CAMBUUR
In de zesde minuut van SC Cambuur - FC Dordrecht staat het al 2-0. Bartholomew Ogbeche rondt af na voorbereidend werk van Furdjel Narsingh en Sander van der Streek.

19.50 uur: HERACLES LEIDT MET 4-0
Wat een ongekende vernedering voor NAC Breda! Het staat nu 4-0 achter tegen hekkensluiter Heracles Almelo na een schuiver van Joey Pelupessy.

19.49 uur: EINDSTAND RAYO VALLECANO - BARCELONA 0-2

19.48 uur: BENTEKE MAAKT RENTREE
Daar is het moment waar veel Aston Villa-fans ongetwijfeld lang op hebben gewacht: Christian Benteke komt na een uur in het veld voor Andreas Weimann. Het laatste officiële optreden van de Belgische spits dateerde van 29 maart

19.46 uur: AFTRAP WILLEM II – SC HEERENVEEN
Doke Schmidt neemt bij SC Heerenveen de plaats in van de geschorste Stefano Marzo, verder laat trainer Dwight Lodeweges zijn in de Eredivisie succesvolle ploeg staan. Ook bij Willem II één wijziging: Terell Ondaan komt in de plaats van de geblesseerde Ben Sahar

Opstelling Willem II: Lamprou; Van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Dijks; S. Wuytens, Braber, Haemhouts; Ondaan, Armenteros, Cabral.
Opstelling SC Heerenveen: Nordfeldt; Schmidt, Buijs, Van Aken, Van Anholt, De Roon, Sinkgraven, Van de Berg, Slagveer, Uth, Thorsby.

19.45 uur: RAZENSNELLE GOAL
Cambuur opent de score al in de eerste minuut! Daniel de Ridder schept de bal prachtig over doelman Filip Kurto in het doel na een onderschepping van Albert Rusnák.

19.45 uur: AFTRAP SC CAMBUUR – FC DORDRECHT
De opstelling van het thuis nog ongeslagen SC Cambuur is op drie plaatsen gewijzigd ten opzichte van het 1-1 gelijkspel bij Excelsior van zondag. Lucas Bijker speelt in plaats van Donovan Slijngard, terwijl Sander van de Streek de positie van Erik Bakker inneemt. Furdjel Narsingh is rechtsbuiten, waardoor Bartholomew Ogbeche in de spits staat en Martijn Barto naar de bank verhuist. Dordrecht-trainer Ernie Brandts wijzigt zijn opstelling op vier posities na de 6-2 nederlaag tegen Vitesse. Niet Rick ten Voorde, maar Mohamed Hamdaoui bezet de spitspositie. Ook Erixon Danso, Josimar Lima en Ricky van Haaren zijn nieuw in de opstelling.
Opstelling SC Cambuur: Nienhuis; Pereira, Reijnen, Bijker, Vytas; El Makrini, Van der Streek, Rusnak; Narsingh, Ogbeche, De Ridder.
Opstelling FC Dordrecht: Kurto; Fortes, Troost-Ekong, Lima, Peersman; Gosens, Van Haaren, Van Overeem; Pisas, Hamdaoui, Danso.

19.17 uur: RUSTSTAND HERACLES ALMELO – NAC BREDA 3-0
Heracles kan de eerste overwinning van dit seizoen niet meer ontgaan. Dankzij doelpunten van Jeroen Veldmate, Thomas Bruns en Wout Weghorst is NAC al volkomen kansloos. De Bredanaars spelen bovendien al een tijdje met tien man na een rode kaart voor Stipe Perica.

19.17 uur: RUSTSTAND ASTON VILLA – MANCHESTER CITY 0-0
Tot dusver blijft Aston Villa overeind tegen Manchester City. De afgelopen twee speelronden verloor de club uit met Birmingham juist nog met ruime cijfers van Arsenal (0-3) en Chelsea (0-3).

19.09 uur: EN DAT IS DRIE
Wat een weelde voor Heracles! In de veertigste minuut maakt Wout Weghorst er 3-0 van tegen NAC Breda.

18.57 uur: RODE KAART PERICA
NAC Breda moet na 27 minuten met tien man verder! Stipe Perica krijgt volkomen terecht de rode kaart nadat hij op het been van de liggende Simon Cziommer gaat staan.

18.49 uur: BRUNS SCOORT OOK
Heracles zet een volgende stap op weg naar de eerste zege van het seizoen. Na veldmate passeert Thomas Bruns NAC-doelman Ten Rouwelaar. Dit keer komt de bal van ruim twintig meter.

18.48 uur: RUSTSTAND RAYO VALLECANO - BARCELONA 0-2
Barcelona leidt halverwege dankzij treffers van Lionel Messi en Neymar.

18.39 uur: STRAFSCHOP HERACLES
NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar gaat in de fout bij Wout Weghorst nadat hij een schot van Mark-Jan Fledderus slecht verwerkt heeft. Jeroen Veldmate schiet raak van elf meter; 1-0.

18.36 uur: BARCELONA SCOORT TWEE KEER
Barcelona slaat in korte tijd twee keer toe. Lionel Messi tekent voor de eerste. Hij controleert een lange pass van Gerard Piqué met zijn hoofd en schiet met links binnen. Op aangeven van Munir schiet Neymar vervolgens de tweede treffer binnen. Barcelona lijkt op weg naar een simpele zege.

18.30 uur: AFTRAP HERACLES ALMELO - NAC BREDA
Het zwalkende Heracles Almelo hoopt thuis tegen NAC Breda eindelijk zijn eerste punt(en) van dit seizoen te vergaren. Milano Koenders en Simon Cziommer zijn nieuw in de opstelling. De formatie van NAC is ongewijzigd.
Opstelling Heracles: Telgenkamp; Te Wierik, Koenders, Veldmate, Fledderus; Bruns, Pelupessy, Cziommer; Tannane, Weghorst, Linssen.
Opstelling NAC: Ten Rouwelaar; Ssewankambo, Drost, Damcevski, Amieux; Matic, Falkenburg, De Kamps; Boateng, Perica, Tighadouini.

18.30 uur: AFTRAP ASTON VILLA – MANCHESTER CITY
Met Ron Vlaar (kuitblessure) nog altijd niet in de wedstrijdselectie en Leandro Bacuna op de bank begint Aston Villa aan de thuiswedstrijd tegen Manchester City. Opsteker voor Villa is dat Christian Benteke na een half jaar weer bij de wedstrijdselectie zit.

18.22 uur: RECORD VOOR BRAVO
Claudio Bravo heeft een Spaans record te pakken. De doelman van Barcelona is na zes competitiewedstrijden en 21 minuten nog altijd zonder tegendoelpunten in het nieuwe seizoen. Daarmee verbreekt de Chileen het record van Pedro María Artola uit 1977. Hij werd destijds na 560 minuten in het nieuwe seizoen voor het eerst gepasseerd.

18.00 uur: AFTRAP RAYO VALLECANO - BARCELONA
Barcelona-aanvaller Lionel Messi doet een eerste poging het Spaanse doelpuntenrecord van Telmo Zarra te evenaren. Messi heeft nog maar drie doelpunten nodig om het recordaantal van de voormalige sterspeler van Athletic de Bilbao te evenaren. Na 283 competitiewedstrijden voor Barcelona staat de teller voor hem op 248 doelpunten. Zarra kwam tussen 1940 en 1955 tot 251 treffers in de Primera División, een record dat nu al 59 jaar in de boeken staat.

17.56 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Liverpool boekt na drie slechte beurten een zege, het gaat ten koste van West Bromwich Albion. Swansea City laat na de tweede plaats over te nemen van Southampton. Newcastle United sprokkelt een volgend punt in Wales.

Hull City - Crystal Palace 2-0
Leicester City - Burnley 2-2
Liverpool - West Bromwich Albion 2-1
Sunderland - Stoke City 3-1
Swansea City - Newcastle United 2-2

17.51 uur: EINDSTAND VALENCIA - ATLÉTICO MADRID 3-1
Na de spectaculaire eerste helft was er in de tweede helft een stuk minder te beleven in Mestalla. Daardoor krijgt Valencia met de 3-1 overwinning loon naar werken voor de sterke start tegen kampioen Atlético Madrid.

17.24 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Mede dankzij twee doelpunten van Arjen Robben boekt Bayern München een ruime zege op Hannover 96. Hamburger SV behaalt drie bijzonder welkome punten bij Borussia Dortmund, dat een zeer teleurstellende competitiestart beleeft. Schalke 04 verliest bij 1899 Hoffenheim ondanks een goal van Klaas-Jan Huntelaar.
Bayern München - Hannover 96 4-0
Bayer Leverkusen - SC Paderborn 2-2
Borussia Dortmund - Hamburger SV 0-1
1899 Hoffenheim - Schalke 04 2-1
Werder Bremen - SC Freiburg 1-1

17.19 uur: DOELPUNT HENDERSON
West Bromwich Albion heeft niet lang mogen genieten van de gelijkmaker. Jordan Henderson schuift de bal op aangeven van Raheem Sterling in de hoek van het doel. Liverpool staat weer op voorsprong.

17.14 uur: GELIJKMAKER WBA
Het is weer gelijk in Liverpool. West Bromwich Albion krijgt een penalty na een overtreding van Dejan Lovren op Saïdo Berahino. Laatstgenoemde schiet de strafschop zelf binnen. Liverpool beklaagt zich ondertussen bij de scheidsrechter: zij vinden dat de overtreding buiten het strafschopgebied gemaakt werd.

16.56 uur: PIQUÉ TERUG BIJ BARCELONA
De laatste twee wedstrijden van Barcelona was er geen speeltijd voor Gerard Piqué, maar op bezoek bij Rayo Vallecano (18.00 uur) start de centrumverdediger weer in de basiself. Jérémy Mathieu verhuist daardoor naar de linkerflank. Marc-André ter Stegen, in de Champions League wél de doelman van Barça, maakt opnieuw plaats voor Claudio Bravo. Ook Marc Bartra en Xavi krijgen een basisplaats.
Opstelling Barcelona: Bravo; Dani Alves, Piqué, Bartra, Mathieu; Xavi, Busquets, Iniesta; Munir, Messi, Neymar.

16.49 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Het passeren van Mario Balotelli lijkt te lonen voor Liverpool. Dankzij een doelpunt van Adam Lallana leidt het team van manager Brendan Rodgers halverwege namelijk met 1-0 tegen West Bromwich Albion.

Hull City - Crystal Palace 0-0
Leicester City - Burnley 2-1
Liverpool - West Bromwich Albion 1-0
Sunderland - Stoke City 2-1
Swansea City - Newcastle United 1-1

16.46 uur: ATLÉTICO GEEFT ZICH NOG NIET GEWONNEN
Valencia startte furieus met drie doelpunten in de eerste dertien minuten, maar moest het initiatief daarna toch enigszins uit handen geven. Regerend kampioen Atlético Madrid vocht zich terug in de wedstrijd en deed na 29 minuten wat terug via Mario Mandzukic. Vervolgens kregen de Rojiblancos vlak voor rust nog een penalty na hands van José Luis Gayá, maar Diego Alves pakte de zwak in geschoten penalty van Guilherme Siqueira. Valencia leidt halverwege met 3-1.

16.18 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Schalke 04 lijkt na twee competitiezeges op rij af te stevenen op een nederlaag. Uit tegen 1899 Hoffenheim kijkt het team van spits Klaas-Jan Huntelaar aan tegen een 2-0 achterstand. Bayern München leidt thuis met 3-0 tegen Hannover 96.

De standen:
Bayern München - Hannover 96 3-0
Bayer Leverkusen - SC Paderborn 1-1
1899 Hoffenheim - Schalke 04 2-0

16.13 uur: VALENCIA DENDERT OVER ATLÉTICO HEEN
Oude tijden herleven in Estadio Mestalla. De kampioen van 2004 staat na dertien minuten met 3-0 voor tegen de kampioen van 2014! Valencia dendert in de beginfase over Atlético Madrid heen. Een eigen doelpunt van Miranda en treffers van André Gomes en Nicolás Otamendi resulteren in de verrassende tussenstand.

16.09 uur: LEWANDOWSKI SCOORT WEER
Bayern München heeft een eenvoudige middag. Met een fraaie lange pass zet Xherdan Shaqiri spits Robert Lewandowski vrij voor de keeper en de Pool schiet via de binnenkant van de paal raak: 3-0!

16.00 uur: AFTRAP VALENCIA - ATLÉTICO MADRID

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Ook in Engeland zijn we begonnen. Slechts drie Nederlanders doen vanmiddag mee in de Premier League: Tim Krul, Daryl Janmaat (beiden Newcastle United) en Sunderland (Patrick van Aanholt).

Hull City - Crystal Palace
Leicester City - Burnley
Liverpool - West Bromwich Albion
Sunderland - Stoke City
Swansea City - Newcastle United

15.43 uur: ROBBEN MAAKT TWEEDE COMPETITIEGOAL
Daar is-ie! Arjen Robben mag onbedreigd richting het vijandelijk doel oprukken en schiet met links in de korte hoek raak. Bayern staat binnen het kwartier met 2-0 voor. Waar gaat dit eindigen?

15.36 uur: LEWANDOWSKI DOET HET
Bayern München heeft zes minuten nodig om op voorsprong te komen tegen Hannover. Een fraaie lange bal van Rafinha wordt door Robert Lewandowski goed afgerond. 1-0!

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
De bal rolt in Duitsland. De volgende wedstrijden in de Bundesliga zijn begonnen. Met Arjen Robben (Bayern München), Eljero Elia (Werder Bremen) en Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04) staan er drie Nederlanders aan de aftrap.

Bayern München - Hannover 96
Bayer Leverkusen - SC Paderborn
Borussia Dortmund - Hamburger SV
1899 Hoffenheim - Schalke 04
Werder Bremen - SC Freiburg

15.15 uur: SPAANSE KAMPIOEN NAAR HOOGVLIEGER VALENCIA
Om 16.00 uur staat er in de Primera División ook een wedstrijd op de rol. En wat voor één! Landskampioen Atlético Madrid, dat nu derde staat, gaat op bezoek bij Valencia: de huidige nummer twee. Dat moet smullen worden...

15.08 uur: RODGERS 'SLACHTOFFERT' BALOTELLI
Bij Liverpool een opvallende wijziging. Mario Balotelli is zijn basisplek in de spits kwijt, Rickie Lambert krijgt van manager Brendan Rodgers de kans. De Noord-Ier liet eerder deze week al weten niet helemaal tevreden te zijn over de Italiaan. Krijgt Balotelli rust of heeft Rodgers het nu al gehad met hem?

15.01 uur: TWEE NEDERLANDERS BIJ NEWCASTLE
Het slecht presterende Newcastle United begint om 16.00 uur met twee Nederlanders aan het uitduel met Swansea City: Tim Krul en Daryl Janmaat. Bij de gastheren zit Marvin Emnes op de bank. Patrick van Aanholt staat in de basis bij Sunderland, dat het thuis opneemt tegen Stoke City. Bij laatstgenoemde club zit Erik Pieters op de reservebank.

Dit is het volledige programma van 16.00 uur in de Premier League.

Om 18.30 uur gaat landskampioen Manchester City op bezoek bij Aston Villa.

LANDGENOTEN: John Verhoek heeft als invaller de eindstand van FC Sankt Pauli – Union Berlin op 3-0 bepaald. De Nederlandse aanvaller kwam achttien minuten voor tijd in het veld bij een 2-0 voorsprong en was in de 88ste minuut trefzeker. Het was zijn tweede doelpunt van dit seizoen.

14.38 uur: VAN DER VAART (NOG) NIET, HUNTELAAR EN ELIA WÉL IN ACTIE
Eljero Elia (Werder Bremen) en Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04) hebben van hun trainers allebei een basisplaats gekregen. Voor HSV-aanvoerder Rafael van der Vaart lonkt een rentree. De ex-Ajacied kampte de afgelopen weken met een kuitblessure, hij begint op de bank.

14.27 uur: PROGRAMMA BUNDESLIGA
In de Bundesliga zijn om 15.30 uur zoals gezegd vijf duels.

Om 18.30 uur wordt vervolgens nog Eintracht Frankfurt - FC Köln gespeeld.

14.18 uur: BAYERN START MET DRIE INTERNATIONALS OP DE BANK
Er was vandaag geen vroege wedstrijd in de Premier League, en dus begint deze voetbalzaterdag om 15.30 uur met vijf Bundesliga-wedstrijden. Bij Bayern München (thuis tegen Hannover 96) staat Arjen Robben in de basis, maar beginnen Weltmeisters Thomas Müller, Mario Götze en Jérôme Boateng op de bank.

Opstelling Bayern München: Neuer; Rafinha, Benatia, Dante, Bernat; Alonso, Lahm, Alaba; Robben, Lewandowski, Shaqiri.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.