VI en Catenaccio lanceren VI Catenaccio

Reacties

Voetbal International en Catenaccio bundelen de krachten. Voortaan is een selectie van de beste artikelen te lezen in Blendle Premium onder de titel VI Catenaccio.

VI en Catenaccio lanceren VI Catenaccio

In VI Catenaccio lees je de vlijmscherpe achtergronden bij het voetbalnieuws, verrijkt met datavisualisaties, prachtige illustraties en binnenkort ook video-analyses. Daarmee worden complexe zaken uit het voetbal begrijpelijk, met een diepgang zoals je nergens anders ziet.

'Dankzij de samenwerking van VI en Catenaccio bieden we lezers het beste van twee werelden'
Pieter Zwart, aanvoerder VI PRO

Je kunt rekenen op tactische voor- en nabeschouwingen van grote wedstrijden. We maken analyses, achtergrondverhalen en reportages. We spreken met professionals uit het veld over hun vak, niet over de kleur van voetbalschoenen. Hoe maken ze hun spelers beter? En hoe kunnen we het spelletje beter begrijpen? Dit altijd met een kritische en constructieve blik. Behalve wanneer we over cult schrijven; dan is er vooral ruimte voor een lach of een traan.

'Voortaan kun je in Blendle op één plek  artikelen over diepgang in het voetbal en cultverhalen terugvinden. VI Catenaccio biedt je de artikelen die je gelezen moet hebben'
Christiaan Ruesink, hoodredacteur Voetbal International

Als abonnee op VI PRO (€5 per maand) heb je vanaf mei gratis toegang tot al onze artikelen in Blendle. Dat zijn meerdere artikelen per week die jou de noodzakelijke munitie leveren voor voetbaldiscussies met je vrienden, mooi gebundeld en aantrekkelijk vormgegeven op één plek.

Neem je een abonnement op Blendle Premium (€9,99), dan lees je daarnaast ook nog eens elke dag het beste uit een groot aanbod aan kranten en tijdschriften. Daarnaast zijn de artikelen los in Blendle aan te schaffen.

'Meerdere artikelen per week met video-analyses, interactieve visualisaties en prachtige illustraties. Het wordt een genot voor het oog.
Nikos Overheul, redacteur Catenaccio
Illustraties: Barry Masterson.
Illustraties: Barry Masterson.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.