VI 8: Klaassen, Rutten, PSV en Timmermans

Davy Klaassen siert de cover van Voetbal International deze week. Ajax kent een wisselvallig seizoen, maar de middenvelder groeit steeds meer uit tot de nieuwe leider van de ploeg. Taco van den Velde beschrijft zijn onweerstaanbare opmars.

VI 8: Klaassen, Rutten, PSV en Timmermans

Verder in VI uiteraard aandacht voor Feyenoord en Fred Rutten. Enkele maanden geleden leek contractverlenging nog een kwestie van handtekeningen zetten, maar inmiddels is de situatie totaal anders. De Rotterdamse club wil zich niet langer laten gijzelen door zijn trainer en stelt nu een ultimatum. Martijn Krabbendam beschrijft de stand van zaken.

Thijs Slegers maakte voor VI een verhaal over de kraamkamer van PSV. De Eindhovense club, op weg naar het landskampioenschap, bouwt aan een talentenfabriek. Anders dan in het verleden. 'Er zijn hier jeugdspelers aangetrokken van wie we wisten dat ze het eerste elftal nooit zouden halen.'

Ook in VI een interview van Iwan van Duren met Eurocommissaris Frans Timmermans. Hij is erelid van AS Roma, deze week tegenstander van Feyenoord in de Europa League.

De opponent van Ajax in dat toernooi is Legia Warschau. VI-verslaggever Yoeri van den Busken trok naar Polen en maakte een reportage over deze opmerkelijke club.

Ook in VI:
-Column Arnold Bruggink: 'Depay, Clasie en Wijnaldum kunnen beter vertrekken'
-Sam Larsson, Simon Thern (SC Heerenveen) en Simon Tibbling (FC Groningen): toppers uit Zweden
-Portret van Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen
-Poster Robin van Persie
-FC Utrecht staat onder hoogspanning
-Technische Zaken: NAC Breda
-Roda JC móet promoveren
-Andreas Bjelland, eenzame routinier van FC Twente
-Balverliefd: Jeroen Tesselaar, voetballer van Saint Mirren én fotograaf
-Interview met Erik Pieters (Stoke City)
-Francesco Totti, de laatste gladiator van Rome
-Column Nico Dijkshoorn over de Friese derby

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 8 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's