VI 5: Feyenoord, Chigirinskiy, Verbeek, PSV en Van Praag

Het is nog geen februari en Feyenoord kan het kampioenschap vergeten. Intern werd dit scenario afgelopen zomer al in De Kuip geschetst. Martijn Krabbendam beschrijft in de nieuwe editie van het weekblad Voetbal International hoe Feyenoord de landstitel al in de zomer verspeelde en wat de toekomst is van de club.

VI 5: Feyenoord, Chigirinskiy, Verbeek, PSV en Van Praag

VI ging ook op zoek naar het verhaal achter de man met de duurste seizoenkaart van Nederland: Alexander Chigirinskiy. De rijke Rus is de eigenaar van Vitesse, maar daar laat hij zich nooit zien. Wie is de mysterieuze koning van Arnhem?

De redactie ging bovendien de grens over en was bij het indrukwekkende eerbetoon aan Fernando Ricksen in Glasgow. In de nieuwe VI leest u ook een lange reportage over Gertjan Verbeek, die sinds kort trainer is van VfL Bochum.

Thijs Slegers en Taco van den Velde schrijven deze week uitgebreid over het belangrijkste wapen van PSV: de counter.

Vanaf deze week leest u in VI een nieuwe columnrubriek waarin Ronald de Boer, Arnold Bruggink, Pierre van Hooijdonk en Ronald Waterreus elkaar afwisselen. De aftrap is deze week voor De Boer. 

In de rubriek Actueel verneemt u precies waarom Michael van Praag het tegen Sepp Blatter durft op te nemen.

U leest in VI 5 meer interviews:
Mike van der Hoorn: 'Ik ben goed genoeg voor Ajax.'
Willem II-coach Jurgen Streppel wil vertrekken via de voordeur.
Tien Vragen aan FC Groningen-topscorer Michael de Leeuw.
Trainer Joop Gall over zijn frustraties bij FC Emmen.

Tom Knipping schrijft over de matchfixing-affaire rond Ibrahim Kargbo. Dreigt deze zaak op een grote stapel te belanden?

In de nieuwe VI leest u ook alle ins en outs over de Chinese toekomst van ADO Den Haag.

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van V5 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's