VI 44: VI pakt uit met Marco van Basten 50 jaar

De nieuwe editie van het weekblad Voetbal International is weer te bestellen. De artikelen uit het magazine leest u verspreid over de week ook op de online abonneedienst VI Premium. Dit kunt u onder meer verwachten:

VI 44: VI pakt uit met Marco van Basten 50 jaar

Marco van Basten viert vrijdag zijn vijftigste verjaardag. Voor die gelegenheid pakt het weekblad Voetbal International uit met een special over het fenomeen uit Utrecht.

Voor de nieuwe uitgave van VI keek Marco van Basten samen met verslaggever Yoeri van den Busken terug op zijn loopbaan en leven tot nu toe. Dit doet hij aan de hand van een grote stapel prachtige foto’s. Het resultaat leest en ziet u terug in tien prachtige pagina’s.


In de nieuwe VI leest u bijdragen van diverse prominenten over Marco van Basten. Aan het woord komen Arrigo Sacchi, Ruud Gullit, professor dr. Marc Martens, Jürgen Kohler, Rinat Dasayev, Leo Beenhakker en Fabio Capello.

Het slotwoord is voor Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse superster schrijft in Voetbal International deze week een speciale gastcolumn over zijn jeugdheld Marco van Basten.

Alle artikelen kunt u deze week ook lezen op VI Premium, de online abonneedienst van Voetbal International.

Deze week ook in Voetbal International en op VI Premium:

  • Interview met Jean-Paul Boëtius
  • Analyse: Hoe Adam Maher zich uit het dal bij PSV knokt
  • Jairo Riedewald en de nieuwe lichting Ajax-talenten
  • Marjan Olfers stelt Nederlands beleid matchfixing aan de kaak
  • Kamohelo Mokotjo wil via FC Twente naar de Spaanse top
  • De twijfels van PEC Zwolle-clubman Bram van Polen
  • ADO Den Haag wil duidelijkheid uit China
  • Nebojsa Gudelj slaat terug na ontslag bij NAC Breda
Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 44 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen