VI 43: Moisander, Kazim, Oranje en gastcolumn Koeman

De nieuwe editie van het weekblad Voetbal International is vanaf vandaag weer te bestellen. De artikelen uit het magazine leest u verspreid over de week ook op de online abonnee-dienst VI Premium. Dit kunt u onder meer verwachten:

VI 43: Moisander, Kazim, Oranje en gastcolumn Koeman

In de nieuwe VI en op VI Premium leest u deze week een groot interview met Ajax-aanvoerder Niklas Moisander. De Fin werd inmiddels al twee keer kampioen met de Amsterdammers. ‘Het voornaamste gevaar is dat de trainer een keer vertrekt.’
Lees nu direct op VI Premium

Nico Dijkshoorn over de Friese derby
Lees nu direct op VI Premium

Kunstgras: plastic liefde van clubdirecties maakt van Nederland een lachertje

De twee gezichten van PSV’er Florian Jozefzoon

Trainer Henk de Jong over het succes van SC Cambuur

Na John Guidetti en Graziano Pellè gokt Feyenoord nu op een Turks/Engelse aanvaller: Colin Kazim-Richards. Wie is deze voetballer die vaker opviel met kleurrijk gedrag dan goals? Martijn Krabbendam portretteerde The Coca-Cola Kid.

Pierre van Hooijdonk & Ton Lokhoff over de dramatische start van technisch directeur Graeme Rutjes bij NAC Breda
Lees nu direct op VI Premium

Ruud Boymans, uitgesproken FC Utrecht-spits: ‘Bij AZ lopen enge mensen rond’

Cristiano Ronaldo: maniakale veelvraat 

Verslaggever Peter Wekking schrijft over het nieuwe bestuursmodel van FC Twente, waarin Joop Munsterman afstand neemt van de operationele leiding.

Weerstand tegen de nieuwe voetbalpiramide

David Mendes da Silva over de voetbalbeleving bij PSV-tegenstander Panathinaikos

VI gaat deze week dieper in op de problemen die rond het Nederlands elftal spelen. Na de nederlaag tegen IJsland wordt Oranje verscheurd door twijfels. Wie stopt de vrije val? Vier harde stellingen en antwoorden over Guus Hiddink, Danny Blind, de spelersgroep en de KNVB.

Rubriek Bankzitters: Jhon van Beukering

Speler van de Week: Andrés Guardado

Adrie Steenbergen: een leven lang Go Ahead Eagles

Balverliefd: Tonny van Leeuwen krijgt een standbeeld

Ronald Koeman werd afgelopen week uitgeroepen als Manager van de Maand in de Premier League. Daarom leest u in de nieuwe VI een speciale gastcolumn met de manager van Southampton, die ook zijn licht op het Nederlands elftal laat schijnen.  

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 43 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen