VI 22: Van Basten, Cocu, Feyenoord, Cruijff

Marco van Basten siert de cover van de nieuwe Voetbal International. In de uitgave van deze week staat zijn eerste bijdrage als VI-columnist. De Visie van Van Basten gaat over scheidsrechters, regels, de FIFA, zuiverheid en zijn liefde voor het voetbal in de meest pure vorm. 'Ik blijf strijden voor rechtvaardigheid.'

VI 22: Van Basten, Cocu, Feyenoord, Cruijff

Verder in dit nummer onder meer een interview met PSV-trainer Phillip Cocu, aan de tand gevoeld door VI-verslaggever Thijs Slegers. Ook is er een reportage van Simon Zwartkruis over de interne patstelling bij Ajax en het bezoek van Johan Cruijff. Martijn Krabbendam schreef een uitgebreid verhaal over de eerste, tegenvallende week van trainer Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord.

Peter Wekking beschrijft de doodstrijd van Hamburger SV, dat een laatste strohalm greep in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga.

Verder deze week in VI onder meer:

- Mark Uth, topschutter van SC Heerenveen
- Oranje Leeuwinnen tellen af naar het WK in Canada
- De twintig grootste schandalen rond Sepp Blatter
- Vitesse-captain Guram Kashia
- Column Ronald Waterreus
- Ron Vlaar en Arsène Wenger aan de vooravond van de FA Cupfinal
- Jelle ten Rouwelaar, eenzaam bij NAC Breda
- Roda JC bouwt en bidt
- De onvermijdelijke val van Go Ahead Eagles
- Column Nico Dijkshoorn

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 21 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen? Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.
Bekijk hier al onze video's