media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

VfL Wolfsburg de volgende in rijtje clubs voor Sulejmani

VfL Wolfsburg de volgende in rijtje clubs voor Sulejmani

Ook VfL Wolfsburg volgt de verrichtingen van Ajacied Miralem Sulejmani op de voet. De Duitse werkgever van spits Bas Dost bekeek maandagavond de verrichtingen van de aanvaller, wiens contract in Amsterdam komende zomer afloopt.

Wolfsburg stuurde scout Pierre Litbarski namens de club maandagavond naar De Toekomst. De voormalige international van Duitsland zag hoe de Serviër negentig minuten meedeed tijdens de 0-3 nederlaag tegen Jong Heerenveen.

Met de interesse sluit Wolfsburg zich aan bij Besiktas, Everton en Borussia Mönchengladbach. Die clubs willen de 24-jarige Serviër eveneens verlossen van een bijrol bij Ajax, bevestigde directeur voetbalzaken Marc Overmars onlangs al in De Telegraaf. 'We zijn op de hoogte van de belangstelling van Besiktas en Gladbach. Een vertrek in januari zou voor alle partijen het beste zijn.'

Ook Valencia, Bayer Leverkusen en West Ham United toonden al eerder belangstelling. Wat Ajax exact als afkoopsom verlangt voor de nog een half jaar onder contract staande Servische aanvaller, is niet duidelijk.

'Wanneer de clubs over de brug komen, zullen we er altijd uitkomen', zo meldde Overmars. 'Dat is denk ik ook in het belang van Miralem. Als hij het komende half jaar wil voetballen tenminste. Hij komt niet voor in de technische plannen van Frank de Boer en ik verwacht niet dat dit snel zal veranderen.'

In de zomer van 2008 haalde toenmalig Ajax-trainer Marco van Basten Sulejmani naar Amsterdam. Aan SC Heerenveen werd liefst 16,25 miljoen euro betaald, nog altijd een clubrecord.Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws