Veteraan Di Vaio maakt winnende treffer tegen Chievo

Marco Di Vaio was belangrijk voor Bologna in het Serie A-duel met Chievo. De veteraan maakte kort voor tijd het winnende doelpunt: 2-1.

Miguel Ángel Britos zette de thuisploeg kort voor rust op voorsprong, maar dat doelpunt werd even na rust ongedaan gemaakt door Chievo-speler Bostjan Cesar. Lange tijd leek het inhaalduel op een remise af te stevenen, maar Marco Di Vaio besliste anders.

Di Vaio, die tussen 2001 en 2004 tot veertien interlands voor Italië kwam, zorgde in de negentigste minuut voor de winnende treffer, zijn negende van het seizoen.

Bologna stijgt met de winst naar plaats dertien in de Serie A, met negentien punten uit vijftien duels. Chievo heeft een punt meer en staat op plaats tien.