media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

'Verwacht dat ik in winterstop alsnog naar Fiorentina ga'

'Verwacht dat ik in winterstop alsnog naar Fiorentina ga'

Nemanja Gudelj zag vorige week een transfer naar Fiorentina afketsen, maar heeft naar eigen zeggen goede hoop dat hij in de winterstop alsnog naar de Italiaanse Serie A-club zal vertrekken.

De twintig jarige Servische linkspoot van NAC Breda had al een onderhoud met trainer Vincenzo Montella, die liet weten hem graag te willen aantrekken. Bij Fiorentina speelt ook Mounir El Hamdaoui.

Gudelj heeft bij zijn huidige club nog een contract tot medio 2015. Hij doorliep de hele jeugdopleiding van NAC en in het seizoen 2010/11 brak hij door bij de Brabanders. Inmiddels is hij ook een vaste waarde in de nationale jeugdploeg van Servië.

Voor 'slechts' twee miljoen euro plus twintig procent bij doorverkoop mocht hij naar Fiorentina, op voorwaarde dat de Italianen een bankgarantie zouden overleggen aan NAC. Daaraan konden ze niet voldoen, waarop de Bredanaars de transfer dwarsboomden.

Gudelj heeft begrip voor dat standpunt. 'Ik vind het wel jammer, maar ik heb alles aan NAC te danken en verwacht dat ik in de winterstop alsnog naar Fiorentina ga.'

Foto: VI Images

Laatste nieuws