Vervroegde rentree Janssen zou Twente goed uitkomen

FC Twente kan tijdens de eerstvolgende wedstrijd bij FC Groningen slechts over twee middenvelders beschikken. De koploper van de Eredivisie zou Theo Janssen dan ook goed kunnen gebruiken.

Vervroegde rentree Janssen zou Twente goed uitkomen

De middenvelder is echter nog tot 31 januari geschorst vanwege het veroorzaken van een ongeluk waarbij alcoholgebruik in het spel was. De spelersgroep van Twente deed naar aanleiding van de personele problemen een oproep aan de clubleiding om de schorsing in te korten.

Maar het herzien van de straf voor Janssen is voor de club uit Enschede geen optie. 'Het terugdraaien van de schorsing is voor ons uit den boze', aldus voorzitter Joop Munsterman tegen Voetbal International. 'Wij voeren hier geen inconsequent beleid van vandaag dit en morgen dat.'

Zondag, als Twente op bezoek gaat bij Groningen, kan trainer Steve McClaren naast Janssen geen beroep doen op Cheick Tioté (Afrika Cup), Wout Brama (schorsing), Nashat Akram (hamstring) en David Carney (schouder). Alleen Kenneth Perez en Dario Vijicevic zijn beschikbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen