Vertrouwen groot in succes Advocaat

Reacties

Dick Advocaat heeft zijn droom zien uitkomen met de aanstelling bij Sunderland. VI sprak met enkele ervaringsdeskundigen over het avontuur van de Hagenaar.

Vertrouwen groot in succes Advocaat

John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City, is vooral trots op het feit dat er nog een geboren en getogen Hagenaar de overstap heeft gemaakt naar de Premier League. Lees hier hoe Van Zweden denkt over de nieuwe trainer van Sunderland.

René Meulensteen kreeg bij Fulham, net als Advocaat bij Sunderland, de taak om zijn ploeg in de Premier League te houden. Dat was geen succes, want half februari werd hij alweer vervangen door Felix Magath. Een dergelijk scenario verwacht Meulensteen niet bij Advocaat. Lees hier de voorspelling van de huidige adviseur van het Amerikaanse Philadelphia Union.

Tot slot spraken we Boudewijn Zenden, die in Engeland actief was bij Chelsea, Middlesbrough, Liverpool én Sunderland. De voormalig Oranje-international weet daarom waar Advocaat terecht komt. Zenden eindigde zijn loopbaan bij The Black Cats op bezoek bij West Ham United, uitgerekend de locatie waar Dick Advocaat debuteert in de Premier League. Het strakke regime van Advocaat moet Sunderland in de Premier League houden. Lees hier het volledige artikel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.