'Vertrokken' Berdyev staat Rostov bij in Amsterdam

Reacties

Ajax zal dinsdag weinig merken van de trainerswissel bij FK Rostov. De officieel vertrokken Kurban Berdyev stond maandag 'gewoon' op het veld tijdens de training in Amsterdam, in de voorbereiding op het duel van dinsdagavond in de play-offs van de Champions League.

'Vertrokken' Berdyev staat Rostov bij in Amsterdam

'Berdyev is hier om ons te helpen. Of hij morgenavond ook naast me op de bank zit? Daar kan ik nu niets over zeggen. Het is een lastige situatie. We zullen het morgen wel zien', aldus Dimitri Kirichenko, formeel de opvolger van de dus nog altijd niet vertrokken succescoach, op de clubsite van Ajax.

Terwijl Berdyev (foto) een opvallende aanwezige is, heeft Rostov ook te maken met een opvallende afwezige. Verdediger Bastos, normaal gesproken een steunpilaar in de 5-3-2-formatie van Rostov is namelijk niet meegereisd naar Amsterdam. Hij is in Italië om een transfer naar Lazio af te ronden.

Ondanks de onrust rond Berdyev en de absentie van Bastos, denkt Kirichenko dat zijn ploeg een goede kans maakt om de groepsfase van de Champions League te bereiken. 'Het is fifty-fifty, al heeft Ajax natuurlijk meer ervaring op Europees niveau dan wij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.