Vertonghen ziet bijzonder voorstel wel zitten: 'Alleen Hazard nog overtuigen'

Reacties
Vertonghen ziet bijzonder voorstel wel zitten: 'Alleen Hazard nog overtuigen'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jan Vertonghen heeft een voorstel aangenomen om voor de wedstrijd tegen Canada op een opvallende manier toch een statement te maken.

België
België
1 - 0
Canada
Canada

Vertonghen had eerder op de dag laten weten te worstelen met de One Love-kwestie. Uit angst voor een FIFA-sanctie liet hij niet het achterste van zijn tong zien. Want hij wilde woensdag tegen Canada wel aan de aftrap komen, zo stelde hij tijdens de persconferentie vast.

Juist voor dat WK-duel kan Vertonghen een krachtig statement maken, zo opperde de Belgische presentatrice via Instagram: 'Wat als Eden Hazard en Jan Vertonghen elkaar morgen bij de start van de wedstrijd gewoon één kusje geven? Op de mond. Wat dan FIFA en Rode Duivels? Dan winnen we. Sowieso.'

Vertonghen reageerde positief op het voorstel, maar voorziet nog een probleem. 'Deal! Alleen Eden nog overtuigen', reageerde de verdediger op het voorstel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer J. Vertonghen
Meer over J. Vertonghen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.