Vertonghen neemt Kolonisten mee, kapper Sergio Ramos

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Vertonghen neemt Kolonisten mee, kapper Sergio Ramos

Vertonghen gaat spelletjes doen
Maandag begint voor België het EK met een wedstrijd tegen Italië. Jan Vertonghen deelt met zijn volgers op Twitter wat hij heeft meegenomen naar Frankrijk. De verdediger van Tottenham Hotspur blijkt fan van het bordspel De Kolonisten van Catan en heeft ook twee boeken meegenomen.

Ramos speelt voor kapper
Sergio Ramos werd met Spanje al twee keer Europees kampioen en won ook het WK. De verdediger van Real Madrid weet wel wat winnen is. Maar of hij ook een goede kapper is, is de vraag. Zijn ploeggenoot Álvaro Morata leek de gok wel aan te durven.

EK-lied Spanje
Álvaro Morata en Sergio Ramos zijn ook te horen in het nieuwe EK-lied van Spanje. Wat vinden jullie van het resultaat?

Rakitic klaar voor derde EK
Barcelona-middenvelder Ivan Rakitic staat aan de vooravond van zijn derde EK. De 76-voudig international van Kroatië laat weten er helemaal klaar voor te zijn.

Mediadag voor Noord-Ierland
Voor de Noord-Ieren was het vandaag mediadag, laat Niall McGinn via Instagram weten. De middenvelder van Aberdeen debuteert met Noord-Ierland op het EK.

Media Day 😁📸🎥🎙📰🇫🇷

Een foto die is geplaatst door Niall Mcginn (@mcginnniall10) op

Familieman Podolski
Lukas Podolski bereidt zich met Duitsland voor op het EK, maar dat betekent niet dat hij zijn gezin vergeet. Vol trots laat de aanvaller van Galatasaray zien hoe zijn oudste zoon met zijn jongste kind aan de wandel is. Podolski werd drie dagen geleden weer vader.

Pas maar op, België!
Zijn seizoen bij Manchester United was niet al te best, maar aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Matteo Darmian. De rechtsback, die bij Italië waarschijnlijk op links gaat spelen, lijkt klaar te zijn voor de wedstrijd tegen België.

Rüdiger optimistisch na horrorblessure
Van een basisplaats bij Duitsland, naar niets meer dan een figurant. Antonio Rüdiger scheurde vlak voor het EK een kruisband en staat zes tot negen maanden buitenspel, waardoor ook het eindtoernooi aan zijn neus voorbij gaat. Dat is echter geen reden tot treuren voor de mandekker van AS Roma, die optimistisch kijkt naar de toekomst.

De nieuwe trend bereikt ook Zwitserland
Bijna alle landen doen het voorafgaand aan het EK: een nonchalante groepsfoto maken. De Zwitsers zijn niet te beroerd om mee te doen aan dit modeverschijnsel en doelman Yann Sommer deelt vol trots het resultaat.

Honger naar succes
Anthony Martial is één van de blikvangers bij Frankrijk en de aanvaller van Manchester United heeft er zin in. Of heeft hij gewoon honger? Oordeel vooral zelf.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.