Verratti onthult beweegredenen voor zijn vertrek naar Qatar

Reacties

Na ruim een decennium stopte het tijdperk van Marco Verratti bij Paris Saint-Germain. Een paar weken na zijn vertrek naar Al-Arabi in Qatar legt de Italiaan uit hoe zijn vertrek tot stand kwam.

Verratti onthult beweegredenen voor zijn vertrek naar Qatar
© Pro Shots

'Toen we met de voorbereiding begonnen, heb ik met Luis Enrique gesproken en hij vertelde me dat ik geen onderdeel uitmaakte van zijn plannen', aldus Verratti in L'Équipe. Rancuneus is hij daar niet over. 'Hij is een heel goede trainer en doet het goed bij PSG. Ik heb het niet persoonlijk opgevat', vervolgde de Italiaan. 'Hij had denk ik andere spelers nodig. Het is prima dat er soms dingen veranderen.'

De middenvelder had over belangstelling niet te klagen, zowel binnen Europa als erbuiten. Waarom dan Qatar? Verratti: 'Ik wilde een andere ervaring hebben, en ik wilde niet het risico lopen om tegen PSG te moeten spelen. Ik wilde nog één keer van club wisselen en kreeg toen dit aanbod in Doha. Nee, het niveau is niet hetzelfde, maar ik haal mijn plezier uit andere dingen: helpen bij het ontwikkelen van de competitie en mijn medespelers', aldus Verratti, die volgens Italiaanse bronnen 35 miljoen euro per jaar opstrijkt in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer M. Verratti
Meer over M. Verratti
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.