Verraste Ziyech stelt met plezier vakantie uit

Reacties

Hakim Ziyech zat al met zijn hoofd bij zijn vakantie. Maar de aanvaller van FC Twente heeft na het onverwachte telefoontje uit Zeist zijn plannen bijgesteld.

Verraste Ziyech stelt met plezier vakantie uit

Ziyech mag zich volgende week melden in Hoenderloo voor een trainingsstage bij het Nederlands elftal. 'Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden, ook omdat de voorselectie al bekend was gemaakt. Nu moet ik mijn vakantie uitstellen, maar dat heb ik er graag voor over', zegt de aanvaller op de website van FC Twente.

Ziyech, voor wie het seizoen ten einde is, heeft vier jeugdinterlands op zijn naam staan. 'Dit is toch een mooie stap hoger. Je staat met de beste spelers van Nederland op het veld en dat is iets wat iedere voetballer wil. Ik hoop op een mooie week bij Oranje en natuurlijk wil ik ook een goede indruk achterlaten, maar ik heb mezelf voorgenomen er ook van te genieten.'

Met de beschikbare spelers staat bondscoach Guus Hiddink dinsdag 26 mei voor het eerst op het trainingsveld. Na de eerste week formeert de bondscoach de definitieve selectie voor de duels met de VS (5 juni, Amsterdam) en Letland (12 juni, Riga).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.