Verrassingen blijven uit bij Feyenoord in sleutelduel

Reacties

Feyenoord begint tegen Vitesse met exact dezelfde opstelling als afgelopen week tegen FC Utrecht. Rechts achterin neemt Bart Nieuwkoop weer de plaats over van Rick Karsdorp, die wel weer in de selectie zit nadat hij in de Klassieker een meniscusblessure opliep.

Verrassingen blijven uit bij Feyenoord in sleutelduel

Aanvoerder Dirk Kuijt, die tegen FC Utrecht (2-0 winst) vlak voor tijd als invaller zijn opwachting maakte, begint dus opnieuw op de bank.

De voorhoede wordt namelijk gevormd door Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen en Eljero Elia, terwijl Jens Toornstra op het middenveld wordt omringd door Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena.

Bij Vitesse wordt de geschorste Ricky van Wolfswinkel zoals verwacht vervangen door Yuning Zhang. Ook Alexander Büttner staat aan de aftrap.

Voor Vitesse is het duel de generale repetitie voor de KNVB-bekerfinale tegen AZ van volgende week zondag. De belangen voor Feyenoord zijn duidelijk: als de Rotterdammers de laatste drie wedstrijden winnen, zijn ze zeker van de eerste landstitel sinds 1999.

De aftrap in Arnhem is om 14.30 uur. Drie maanden terug verloor Feyenoord in de kwartfinale van de strijd om de KNVB-beker met 2-0 bij Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.