'Verrassende transfer in de maak: Walker praat met Bayern'

Reacties

Kyle Walker is in gesprek met Bayern München, melden onder meer The Athletic en BILD. De verwachting is dat de rechtsback zal vertrekken bij Manchester City.

'Verrassende transfer in de maak: Walker praat met Bayern'
© Pro Shots

De 33-jarige Walker heeft het afgelopen seizoen niet alles gespeeld bij Manchester City. Hij heeft zelf altijd volgehouden vol voor zijn kans te willen vechten, maar ondertussen lonkt een transfer naar Bayern. De gesprekken zijn in volle gang, er is nog niets rond. Walker ligt nog voor één jaar vast, dus Bayern zou een afkoopsom voor hem neer moeten leggen. Hoe hoog die is, is niet bekend.

Van de laatste dertien wedstrijden speelde Walker er elf in de basis, maar in de Champions League-finale tegen Internazionale begon hij weer op de bank. Walker is naar verluidt ontevreden over het aantal minuten dat hij gekregen heeft en zou daarom open staan voor een vertrek, ook omdat Manchester City afgelopen seizoen de treble gewonnen heeft.

Walker maakte in de zomer van 2017 de overstap van Tottenham Hotspur naar Manchester City voor zo'n vijftig miljoen euro.

Spelersprofiel

K. Walker


Geboortedatum:
28 mei 1990
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Sheffield
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,83 m
Gewicht:
80 kg
Huidige club:
Manchester City
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.