Verontwaardiging over jacht op shirt van Lionel Messi

Barcelona had dinsdag weinig moeite met Bayer Leverkusen in de tweede ronde van de Champions League en won het heenduel met 3-1. Dat de Duitse ploeg angstig speelde is niet eens het grootste verwijt in de Duitse pers. Wél de jacht op het shirt van Lionel Messi die veel spelers uitvoerden.

Verontwaardiging over jacht op shirt van Lionel Messi

Vooral de strijd tussen negenvoudig international Manuel Friedrich en Michal Kadlec wekte verontwaardiging op. Zeker toen de doelpuntenmaker na de wedstrijd zich niet zo druk maakte om het verlies. 'Manuel heeft in de rust het shirt van Messi van me gejat. Maar gelukkig kreeg ik hem na de wedstrijd alsnog. Die krijgt een ereplaats bij mij thuis', vertrouwde de 27-jarige Tsjechisch international de verbaasde Duitse journalisten toe.

'Maar ik had natuurlijk graag een ander resultaat behaald', vervolgde Kadlec snel die plotseling besefte dat zijn genoegen over het veroveren van Messi's shirt ietwat ongepast was. Daartegenover stond een teleurgestelde Gonzalo Castro die bot ving bij Messi. 'Gelukkig is er nog een return', de middenvelder doelde duidelijk niet op het wegpoetsen van de achterstand als Leverkusen op 7 maart speelt in Camp Nou. Castro krijgt daar een nieuwe kans op het shirt van de Argentijnse wereldster. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's