Vermeij tekent voor drie seizoenen bij Heracles Almelo

Reacties

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Vincent Vermeij. De spits komt over van De Graafschap en heeft zijn krabbel onder een driejarig contract gezet bij de club uit de Eredivisie.

Vermeij tekent voor drie seizoenen bij Heracles Almelo

Aanvankelijk wilde De Graafschap niet meewerken aan een vertrek van Vermeij, omdat Heracles niet wilde voldoen aan de vraagprijs van De Superboeren. Afgelopen weekend kwam er echter schot in de zaak, toen bleek dat Heracles wél bereid was een voor De Graafschap acceptabel bedrag over te maken voor de opvolger van Wout Weghorst (inmiddels AZ) in de punt van de aanval.

Vermeij komt donderdag nog niet in actie tegen het Portugese FC Arouca omdat hij niet speelgerechtigd is voor de return in de derde voorronde van de Europa League. Wel reist de spits mee naar Portugal, waar hij trainingsuren gaat maken.

De 21-jarige aanwinst is enthousiast, zo zegt hij op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. 'Ik ben blij dat ik deze stap mag maken en dat ik me opnieuw moet laten zien in een nieuwe omgeving. De eerste indrukken die ik krijg zijn erg goed. De sfeer is vergelijkbaar met die bij De Graafschap.'

Concurrentie
Vermeij moet in Almelo concurreren met Paul Gladon voor de spitspositie. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma heeft hoge verwachtingen. 'Met Vincent denken we een talentvolle spits in huis te hebben gehaald. We zijn erg blij met zijn komst.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.