Vermeer niet bezig met Klassieker: 'Eerst Sevilla'

Reacties

Kenneth Vermeer staat voor een beladen week met Feyenoord. Voor de kersverse doelman van de Rotterdammers wacht komende zondag namelijk De Klassieker tegen zijn oude club Ajax.

Vermeer niet bezig met Klassieker: 'Eerst Sevilla'

'Maar ik ben nog niet bezig met die wedstrijd', zegt Vermeer tegenover Voetbal International. 'We spelen donderdag tegen Sevilla voor de Europa League. Dat is het duel dat eerst telt. Ajax komt daarna.'

De van aartsrivaal Ajax overgekomen Vermeer maakte afgelopen zaterdag zijn opwachting in De Kuip. Het resultaat tegen promovendus Willem II (2-1 nederlaag) was een fikse tegenvaller, maar de ontvangst van Het Legioen allerminst. 'Ik was benieuwd hoe het zou gaan, maar toen ik het veld opkwam voor de warming-up was het positief', aldus Vermeer.

'De nederlaag tegen Willem II was echter een flinke teleurstelling. Ik kijk ernaar uit om mijn eerste wedstrijd te spelen voor Feyenoord. Als je let op de kwaliteiten van beide teams, hadden we moeten winnen. Maar als je de tegendoelpunten analyseert...Die waren te voorkomen geweest', besluit de viervoudige Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.