Vermeer 'kan niet wachten' op aantrekken Feyenoord-shirt

Reacties

De overstap van Kenneth Vermeer van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord ligt extreem gevoelig, maar de doelman zegt enorm uit te kijken naar zijn debuut voor de Rotterdammers.

Vermeer 'kan niet wachten' op aantrekken Feyenoord-shirt

De viervoudig international werd maandagmiddag officieel gepresenteerd in De Kuip. Bij Ajax zou hij dit seizoen fungeren als tweede keeper, waarna hij naar de grote concurrent vertrok. 'Er was een aantal clubs geïnteresseerd, maar Feyenoord sprak me het meest aan', laat de keeper op de website van zijn nieuwe werkgever weten.

'Dit is een mooie en grote club met een trouwe aanhang. Dat heb ik de laatste jaren ervaren als tegenstander, ik kan niet wachten om nu in Feyenoord-shirt in De Kuip te gaan spelen. Bovendien is Feyenoord vol ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan. Dat is wat ik zoek in een club. Daarom is dit een heel bewuste keuze', aldus Vermeer, die liet weten een heel goed gevoel te hebben bij Feyenoord.

De Amsterdammer lijkt in Rotterdam-Zuid de eerste keeper te gaan worden. Technisch directeur Martin van Geel meldde na het ondertekenen van het contract dat de club niet tevreden is over de progressie die doelman Erwin Mulder de laatste jaren heeft gemaakt. 'Op het moment dat we de kans kregen om zo’n uitstekende doelman toe te voegen aan onze selectie, wilden we die niet laten liggen', aldus Van Geel.

'Kenneth is een heel goede keeper, heeft veel ervaring in de Eredivisie en hij heeft tevens een flink aantal wedstrijden op Champions League-niveau gekeept. We zijn ervan overtuigd dat Kenneth met zijn kwaliteiten een meerwaarde zal zijn voor Feyenoord.' Warner Hahn, voor de komst van Vermeer derde doelman bij Feyenoord, lijkt op huurbasis op weg naar PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.