Vermeer en Van der Wiel trainen mee met Nederlands elftal

Reacties

Gregory van der Wiel en Kenneth Vermeer hebben zich zondag bij de selectie van bondscoach Danny Blind gevoegd. Het op Nederlandse bodem teruggekeerde Oranje trainde zondag met de reserves van zaterdag op het veld van SV Rap in Amstelveen.

Vermeer en Van der Wiel trainen mee met Nederlands elftal

Onder leiding van de assistenten Marco van Basten en Ruud van Nistelrooy werkten de spelers die gisteravond op de bank begonnen in de uitwedstrijd tegen Kazachstan (2-1 zege) een hersteltraining af. Ook Vermeer en Van der Wiel, die voor het duel in Astana geschorst was, waren aanwezig.

De doelman en de rechtsback werden zaterdag opgeroepen door Blind, om de blessures van het Newcastle United-duo Tim Krul en Daryl Janmaat op te vangen. Krul liep in Astana in de slotfase een kniekwetsuur op en liet zich vervangen door Jeroen Zoet, Janmaat haakte eerder deze week al af.

Cillessen
Blind begeleidde in de gym van het Hilton-hotel in Amsterdam de tien veldspelers die zaterdag aan de aftrap stonden. Net als Krul was ook de tijdens de warming-up afgehaakte Jasper Cillessen niet van de partij tijdens die sessie. De Ajax-sluitpost liet zich behandelen aan zijn rug.

Of Cillessen op tijd fit is voor de laatste EK-kwalificatiewedstrijd van dinsdag tegen Tsjechië is vooralsnog onduidelijk. Het is daarom niet uitgesloten dat Blind na Vermeer nog een tweede extra doelman oproept als blijkt dat de eerste keeper van het Nederlands elftal niet onder de lat kan staan in De Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.