Vermeer: 'Dit lijkt wel een nachtmerrie'

Reacties

Kenneth Vermeer weet ook niet hoe Feyenoord zijn rampzalige serie kan beëindigen. De doelman legt de verantwoordelijkheid voor de zevende competitienederlaag op rij bij de spelers.

Vermeer: 'Dit lijkt wel een nachtmerrie'

'Het ligt volgens mij niet aan de trainer. Wij moeten het als spelers op het veld uitvoeren en daar falen we constant in', zei Vermeer tegen de NOS. Eerder had aanvoerder Dirk Kuijt zijn steun voor trainer Giovanni van Bronckhorst al uitgesproken.

'Het lijkt wel een nachtmerrie', sprak Vermeer over de serie van zeven verliespartijen op rij. 'Ik weet ook niet hoe we dit kunnen veranderen. Het duurt nu wel erg lang. We moeten zorgen dat we positief blijven.'

Botteghin
Centrumverdediger Eric Botteghin zei na afloop tegen FOX Sports dat met elke nederlaag de onzekerheid groeit. 'Als je steeds verliest, is dat slecht voor het vertrouwen. Wat ons gebeurt is moeilijk te verklaren. Alles zit tegen en alles gaat mis. We verdedigen slecht, de middenvelders lijden te veel balverlies en we creëren te weinig voorin. Alles moet beter', besloot de voormalige PEC-verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.