Vermeer de nieuwe nummer 1 van Feyenoord

Reacties

Kenneth Vermeer is vanaf nu niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk de nummer 1 van Feyenoord. De club heeft hem dat rugnummer namelijk toegewezen.

Vermeer de nieuwe nummer 1 van Feyenoord

Vermeer neemt rugnummer 1 over van Erwin Mulder, wiens contract afloopt en van wie het nog onduidelijk is waar hij volgend seizoen speelt. Het afgelopen seizoen speelde Vermeer met rugnummer 16, dat nu voor de van PEC Zwolle teruggekeerde Warner Hahn is.

Aanwinst Dirk Kuijt gaat zoals bekend weer spelen met rugnummer 7, het nummer dat hij ook droeg in zijn eerste periode bij Feyenoord. Hij neemt dat shirt over van Jean-Paul Boëtius, die het rugnummer 11 gaat dragen. Colin Kazim-Richards is de nieuwe nummer 9 van de Rotterdammers; hij droeg vorig seizoen het shirt met nummer 15.

Verder ruilt Sven van Beek nummer 22 in voor 3 en gaat Terence Kongolo in plaats van met nummer 5 met 4 op zijn rug spelen. Rick Karsdorp had 26, maar speelt volgend seizoen met rugnummer 2. Luke Wilkshire moet daardoor genoegen nemen met 23, terwijl Joey Sleegers nummer 20 gaat dragen. Hij werd de afgelopen jaargang uitgeleend aan FC Eindhoven. Bekijk hier alle rugnummers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.