Vermaelen: 'We beginnen op nul, maar het doel is duidelijk'

Reacties

Thomas Vermaelen is vol goede moed na een succesvolle operatie. De centrumverdediger van Barcelona kampte lange tijd met een hamstringblessure, maar focust zich nu op zijn herstel.

Vermaelen: 'We beginnen op nul, maar het doel is duidelijk'

'De operatie is goed verlopen, ik voel me goed en heb geen pijn', laat Vermaelen weten op de clubwebsite. 'De laatste maanden waren erg zwaar, maar nu kan ik eindelijk vooruit kijken en aan mijn herstel werken.'

'We beginnen op nul, maar het doel is duidelijk', doelt de Belgische centrumverdediger op zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona. De voormalige speler van Ajax kwam deze zomer voor negentien miljoen over van Arsenal en heeft in de tussentijd al een goede band opgebouwd met zijn collega's.

Dat bleek wel tijdens het competitieduel van zondag met stadgenoot Espanyol (5-1 overwinning). De spelers van Barcelona betuigden voor het duel hun steun aan Vermaelen met shirts waar Veel sterkte, Thomas op stond. 'Ik wist van niets, dus ik was erg verrast toen ik de T-shirts zag. Maar ik ben ze enorm dankbaar voor dit gebaar. Het geeft me kracht voor de revalidatie', zegt Vermaelen tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.