Vermaelen voor het eerst bij wedstrijdselectie Barcelona

Reacties

Thomas Vermaelen zit voor het eerst tijdens een officieel duel bij de wedstrijdselectie van Barcelona. De Belg kan woensdagavond debuteren in de Champions League tegen Bayern München.

Vermaelen voor het eerst bij wedstrijdselectie Barcelona

De 29-jarige Vermaelen kende tot nu toe alleen maar tegenslag in Spanje. Sinds zijn overgang van Arsenal naar Barcelona vorige zomer speelde de verdediger nog geen minuut tijdens een officieel duel. Ook zat hij nog niet een keer bij de wedstrijdselectie van de Catalanen.

De voormalige Ajacied behoort nu echter wel ineens tot de selectie voor de kraker in de Champions League tegen Bayern München, heeft de club woensdagochtend bekendgemaakt. Trainer Luis Enrique heeft hem opgenomen in de achttienkoppige spelersgroep voor de heenwedstrijd in de halve finale.

Zijn coach gaf daarbij wel aan dat Vermaelen nog het nodige wedstrijdritme mist na zijn lange afwezigheid. Maar door een lichte blessure bij collega-verdediger Jérémy Mathieu (de enige afwezige bij Barcelona woensdag) heeft hij met de Belg wel een extra verdediger achter de hand als wisselspeler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.