Vermaelen hoopt toch dit seizoen nog op Barça-debuut

Reacties

Thomas Vermaelen is na maanden blessureleed op de weg terug bij Barcelona. Mogelijk maakt hij toch nog dit seizoen zijn debuut namens de Catalanen.

Vermaelen hoopt toch dit seizoen nog op Barça-debuut

De 29-jarige verdediger maakte afgelopen zomer de overstap van Arsenal naar Barcelona, maar vanwege een hamstringblessure staat hij al lang aan de kant. Vermaelen kreeg een terugslag, waarna gevreesd werd dat de Belg pas komend seizoen weer in actie zou kunnen komen.

'In november kreeg ik een terugslag van mijn blessure die ik op het WK opliep en moest ik me laten opereren', blikt Vermaelen terug op zijn Facebook-pagina. 'Dit is goed gegaan en nu ik weer op het trainingsveld sta wil ik zo snel mogelijk weer aan spelen toekomen.'

De ex-Ajacied is zijn huidige werkgever erg dankbaar voor de vele steunbetuigingen. 'Ik voel me heel erg welkom binnen de club, ik krijg veel support van iedereen. Daarom wil ik ook de fans, spelers en technisch staf bedanken.'  

Verwacht wordt dat de linkspoot in april weer volledig kan aansluiten bij de training en misschien zelfs nog enkele competitiewedstrijden mee kan pikken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.