Verhulst: 'In winterstop beginnen we weer op nul'

De plaats onder de lat bij Willem II heeft veel weg van een stoelendans. Verliezer Davino Verhulst richt zich op de winterstop.

Verhulst: 'In winterstop beginnen we weer op nul'

Het was stuivertje wisselen tussen Niki Mäenpää en Verhulst, die beiden hun uitverkiezing tot eerste keeper niet konden staven met een reeks van degelijke optredens. Blunders kenmerkten hun wedstrijden.

'Toch heb ik het niet slecht gedaan', zei Verhulst. 'Tegen NAC en Vitesse redde ik telkens een punt. Een week later slikten we nederlagen tegen PSV, AZ en FC Twente. Nederlagen die ik niet kon vermijden, vond ik. Toen ik in de fout ging tegen onze rechtstreekse concurrent VVV lag ik uit de ploeg.'

Verhulst weet dat trainer Gert Heerkes de laatste twee duels voor de winterstop niet weer een keeperswissel doorvoert. 'Mäenpää staat nu tot het einde van het jaar onder de lat', vervolgde de Belg in het Belang van Limburg.

Verhulst, die wordt gehuurd van RC Genk, krijgt in januari een nieuwe kans. 'Tijdens de winterstop zouden we allebei weer vanaf nul beginnen. Dan is het aan mij om te tonen dat ik niet ben afgeschreven.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's