Verhoek zit zijn voormalige club weer dwars bij debuut

Reacties

Wesley Verhoek was blij met zijn debuut bij Go Ahead Eagles. De huurling van Feyenoord won met Go Ahead van zijn oude liefde ADO Den Haag (1-0).

Verhoek zit zijn voormalige club weer dwars bij debuut

Opmerkelijk genoeg speelde de 28-jarige buitenspeler ook namens FC Twente zijn eerste wedstrijd tegen ADO. Op 24 maart 2012 viel hij acht minuten voor tijd in bij het 1-1 gelijkspel tegen zijn voormalige werkgever. Dit keer hield Verhoek zelfs drie punten over aan het duel met ADO.

'Het is heerlijk om weer te voetballen', toonde Verhoek, die op het tweede plan was beland bij Feyenoord, zich gelukkig bij FOX Sports. 'Dit is een heel belangrijke overwinning voor Go Ahead. Natuurlijk is niet alles goed gegaan, maar ik heb zeker mijn bijdrage geleverd.'

Verhoek doelde daarmee op het enige doelpunt in de wedstrijd. 'De bal werd doorgekopt door Marnix Kolder. Aaron Meijers wilde vervolgens een blok zetten, maar ik kwam er voorbij en speelde hem langs de keeper. Toen dook Vito Wormgoor naar de bal toe', zei Verhoek. Scheidsrechter Ed Janssen kende vervolgens een strafschop toe en gaf Wormgoor rood. Uit deze penalty maakte Jop van der Linden de winnende goal.

Fontein
Overigens was ADO Den Haag deze transferperiode ook in de markt om Verhoek over te nemen van Feyenoord. Dat liep uiteindelijk mis en tegenover Omroep West verklaarde Verhoek dat dit de schuld was van Maarten Fontein. De ADO-directeur zou de transfer namelijk hebben geblokkeerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.