Verhoek aast op revanche bij Go Ahead Eagles

Reacties

Go Ahead Eagles is de nieuwe club van Wesley Verhoek. De 28-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Feyenoord en deze ochtend nog gepresenteerd.

Verhoek aast op revanche bij Go Ahead Eagles

De Rotterdamse club liet al langere tijd doorschemeren dat Verhoek mocht uitkijken naar een nieuwe uitdaging. De Hagenaar kende een moeizame periode in De Kuip, waarin hij nauwelijks aan spelen toekwam.

In de afgelopen dagen leek een terugkeer naar ADO Den Haag in de maak. Trainer Henk Fraser had een goed gesprek met Verhoek en liet merken in de rechtsbuiten de gewenste aanvallende versterking voor de rest van het seizoen te zien.

Verhoek zelf was eveneens enthousiast, maar vanuit de clubleiding waren er twijfels of ADO hem wel terug moest nemen. Go Ahead Eagles sloeg vervolgens toe en strikte de aanvaller. De plannen van trainer Foeke Booy, die hij gisteren in een gesprek aan Verhoek kenbaar maakte, gaven de aanvaller het goede gevoel.

Revanche
Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Lugt is blij met de komst van Verhoek. 'Wesley is ongelooflijk gedreven, dat bleek tijdens onze gesprekken met hem. Hij is belust op sportieve revanche, beter kunnen we het niet hebben. Wesley is echt een goede speler, maar soms is een club (lees: Feyenoord, red.) niet de goede match', aldus Lugt tegen Voetbal International.

Opvallend detail is dat Verhoek komende zondag zijn debuut voor Go Ahead Eagles gaat maken, in het thuisduel met ADO Den Haag. 'Hij kan in onze strijd voor directe handhaving een belangrijke rol spelen. Hij is fit en kan gelijk spelen', stelt Lugt. Go Ahead sluit niet uit dat er eventueel nog meer aanvallende versterkingen komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.