Verhaegh rekent op rentree tegen Huntelaar

Reacties

Paul Verhaegh verwacht zondag zijn rentree te maken bij FC Augsburg. De 31-jarige captain is zo goed als volledig hersteld van een zware spierblessure en lijkt klaar voor de strijd met directe concurrent Schalke 04.

Verhaegh rekent op rentree tegen Huntelaar

Verhaegh staat sinds begin 8 februari aan de kant vanwege de kwetsuur. Tijdens het competitieduel met Eintracht Frankfurt (2-2) liep de rechtsback de blessure op en sindsdien miste hij zes competitiewedstrijden.

Bijna twee maanden staat de drievoudige Oranje-international aan de kant, maar de voormalige verdediger van onder meer Vitesse is klaar voor de cruciale fase van de huidige nummer zes van de Bundesliga. 'Ik ben vrijwel hersteld, dus ik ga ervan uit dat ik tegen Schalke weer aan de aftrap sta', aldus Verhaegh tegenover het Duitse sportblad Kicker.

FC Augsburg staat voor een belangrijke fase met oog op Europees voetbal. Met nog acht duels voor de boeg is de achterstand op nummer vier Bayer Leverkusen zeven punten, waardoor de Champions League lastig gaat worden. Het Schalke 04 van aanvaller Klaas-Jan Huntelaar heeft slechts één punt meer, waardoor de vijfde plaats zondag binnen handbereik ligt.

Verhaegh speelde dit seizoen twintig competitieduels, waarin hij vijf treffers produceerde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.